• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Samsung Galaxy S21 Ultra

Här shoppar du mobilskal, mobilfodral, plånboksfodral till Samsung Galaxy S21 Ultra online. Även övriga tillbehör såsom skärmskydd, laddkablar m.m. som är skräddarsydda för just Galaxy S21 Ultra kan du handla här.

Populära produkter i underkategorierna

SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA

Samsung Galaxy S21 Ultra är mobilen för dig som vill kunna ta bilder med högsta kvalite. Till skillnad från Samsungs andra S21 modeller som har tre stycken kameror har S21 Ultra hela fem stycken kameror på baksidan. Med sin vidvinkelkamera på hela 108 megapixel kan du ta detaljrika bilder med en otrolig skärpa. Dessutom så kan du enkelt beskära och förstora din bild utan att bildens kvalité påverkas på något sätt. Jämför man Samsung Galaxy S21 Ultra med sin föregångare Samsung Galaxy S20 Ultra så finns det ett par områden där man ser att förbättringen på kameran gör en väsentlig skillnad. Pixlarna i kameran på den nyare modellen har dubbelt så bra brusreducering och makalösa 64 gånger bättre färgreducering. Lägger du ut mycket bilder på sociala medier är det helt klart värt att investera i en mobil med bra kamera. Samsung Galaxy S21 Ultra kommer inte att göra dig besviken, här får du det du betalar för. Förutom sina grymma kameror på baksidan så har du även en selfie kamera på 40 megapixel.

Batteriet i Samsung Galaxy S21 Ultra är inte direkt något att klaga på. Med sina batterier på 5000 mAh har mobilen en stor kapacitet och kraft. Batteriet i din enhet anpassar sig efter dina vanor och kan på så sätt lära sig när du använder din telefon och när du låter den vila. Det intelligenta batteriet sparar därför energi vilket gör att en laddning räcker längre. Hur bra är inte detta? Den dynamiska skärmen styr uppdateringsfrekvensen efter vad du gör med din mobil, även detta gör att batteritiden blir längre. Skärmen, med sina 120Hz, är en sak som alla modeller i Samsung Galaxy S21 serien har gemensamt. När du inte använder din mobil används 1Hz medans om du till exempel spelar ett spel så används skärmens maximala 120Hz. Ett annat stort plus med hela Samsung Galaxy S21 serien är att alla mobiler kommer med en teknik för snabbladdning. Detta innebär att du kan ladda upp din nya Samsung Galaxy extra fort, perfekt för dig som är på språng. På 30 minuter har batteriet laddat över 50%.

Samsung Galaxy S21 Ultra Skal & Fodral

När du väl har köpt dig en ny mobil som är så pass bra så är det värt att lägga några extra kronor och investera i ett riktigt bra skydd till den. Hos skal-man hittar du ett stort sortiment av mobilskydd till din Samsung Galaxy S21 Ultra. Skärmskydd, mobilskal och mobilfodral är produkter man måste ha för att förhindra skador på sin enhet. Vi alla vet hur enkelt det är att få repor, sprickor eller andra skador på både skärmen och övriga delar av mobilen. För att undvika detta så gott det går så råder vi dig till att använda dig utav både ett skärmskydd och ett skal eller fodral. Skärmskyddet är till för just skärmen, medans ett skal skyddar baksidan och kanterna av din mobil. För att slippa tråkiga kantskador och dylikt så är detta den bästa lösningen. Du kan enkelt byta skal för att få ett nytt utseende på din mobil, välj mellan olika färger och hitta det som passar just dig bäst. 

Väljer du istället att använda dig utav ett skärmskydd tillsammans med ett mobilfodral för att skydda din Samsung Galaxy S21 Ultra så får du det mest optimala skyddet. Fodralet skyddar nämligen kanterna av mobilen, men även fram- och baksidan. Använder du då dessutom ett skärmskydd så minskar du risken för skador markant. Förutom detta är mobilfodralen med sina smarta funktioner och förvaringsfack ett smart val när det kommer till mobilskydd. Här får du både plats för betalkort och körkort, samtidigt som din mobil håller sig hel. Ett fodral används med fördel om du vill slippa ha med dig din väska när du ska åka och handla, eller inte vill behöva ta med hela plånboken när du åker till ditt lokala köpcentrum.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen