• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPhone 13

iPhone 13 Mobilskal, Fodral och Skärmskydd m.m.

Här kan du handla iPhone 13 (6,1 TUM) tillbehör som mobilskal, plånboksfodral, mobilväskor online i hög kvalitet till bästa pris. Även övriga tillbehör till iPhone 13 såsom skärmskydd i härdat glas samt lightning kablar m.m. kan du köpa här för omgående leverans direkt hem till din brevlåda.

Populära produkter i underkategorierna

IPHONE 13

skal-man.se online erbjuder mobilskal, fodral, skärmskydd och övriga tillbehör för din iPhone 13 (6,1 Tum) som förlänger livslängden på din iPhone 13 mobil. Vi har noga valt ut våra leverantörer så att det alltid håller bästa kvalitet och funktionalitet. 

Den årliga uppdateringen av iPhone är vanligtvis en stor sak för alla som är intresserade av teknik. iPhone är en mycket populär och trendsättande enhet, och dess popularitet ökar för varje år - fler och fler vill äga en iPhone! Är du en iPhone-älskare som inte kan vänta på en uppdatering varje år? Då kan du med glädje bläddra i vårt sortiment och hitta den perfekta accessoaren till din nya partner. iPhone 13 har en uppdaterad design som liknar iPhone 12, med kvadratiska kanter som påminner om iPhone 4 och 5. Tillgänglig i mattsvart finish eller bronsfinishade varianter, denna modell har en tjockare design som ger en unik känsla. När det gäller kamerorna har Apple inkluderat bildstabilisering med sensorförskjutning på alla modeller av iPhone 13-serien, precis som iPhone 12 Pro Max. Du kan också njuta av en uppgraderad ultrabred sensor på alla fyra modellerna.

 

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för att passa alla behov och preferenser. Oavsett om du letar efter snygga fodral, slitstarka mobilplånböcker eller andra typer av praktiska mobiltillbehör, hittar du det du letar efter hos oss.

 

IPHONE 13 SKAL

Du kan hitta slagtåliga iPhone 13 fodral i vår kollektion i en mängd olika designs som inte bara skyddar din telefon utan också ger en personlig touch. Eftersom mobilskalet bara skyddar baksidan av telefonen, rekommenderas det att du även köper ett skärmskydd för att säkerställa att din telefon håller längre. Vi erbjuder härdat glas och plastfilmsvarianter som är lätta att applicera och skyddar skärmen från repor och sprickor. Om du väljer ett plastfilmsskydd kan du få ett tunnare skärmskydd för mindre pengar, medan härdat glas är mer slagtåligt men kostar mer. Har du en tendens att lägga ifrån dig telefonen då och då? Ta säkerhetsåtgärder och köp en variant av härdat glas innan det är osäkert!

 

IPHONE 13 FODRAL

Lanseringen av iPhone 13 har många Apple-fans på tårna, och nu kan du kolla in vårt utbud av produkter som är kompatibla med den nya modellen. skal-man.se erbjuder olika typer av fodral som är förstahandsvalet om du vill skydda din telefon helt. Vårt praktiska plånboksfodral har fickor för att förvara ditt körkort, kontanter och kreditkort. En flexibel och platsbesparande lösning som kommer att underlätta ditt dagliga liv avsevärt! Håll alla dina väsentliga saker inom räckhåll samtidigt som du skyddar din iPhone 13 från extern stress. Kolla in vårt urval av iPhone 13 plånboksfodral, även känd som mobilplånböcker, med slitstarkt PU-läder och ett TPU-innerskal.

 
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen