• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Samsung Galaxy S23 Plus (S23+)

Här nedanför finns allt du behöver till dig Samsung Galaxy S23 Plus! Vi har dels en mängd olika typer och modeller på olika mobilskydd, utöver det så har vi även andra mobiltillbehör. För att du ska kunna skydda din mobil på bästa sätt så erbjuder vi skal, fodral och skärmskydd till Samsung Galaxy S23 Plus. Det bästa du kan göra är att kombinera antingen ett mobilskal eller ett mobilfodral tillsammans med ett skärmskydd. På så sätt kan du vara säker att den största delen av din telefon får ett bra skydd. Behöver du även en ny laddare eller ett par nya hörlurar så finns såklart det också att beställa här hos oss. Utforska hela sortimentet här nedanför.

Populära produkter i underkategorierna

Samsung Galaxy S23 Plus skal

Arbetar du i en miljö där din telefon är i riskzonen för att få skador så som repor, sprickor och/eller stötar runt kanterna? Då hoppas vi verkligen att du använder ett bra skal till Samsung Galaxy S23+ (S23 Plus) som har 6,6 tums skärm. Om du inte har hittat rätt modell ännu så hoppas vi att du hittar något här hos oss. Något vi brukar rekommendera för dig som använder din telefon i arbetet är ett mer slitstarkt skal. Vi har flera olika varianter av just de extra hållbara Samsung Galaxy S23 Plus skalen. De olika modeller som finns i vårt sortiment kallas för impact, armour, karbon och workers case. Under varje enskild produkt kan du läsa mer om de specifika egenskaperna de olika skalen har. 

Olika typer av mobilskal till Samsung Galaxy S23 Plus

För dig som inte nödvändigtvis behöver ett extra tåligt skal så finns det självklart andra typer av mobilskal till Samsung Galaxy S23+ (S23 Plus) här hos oss på skal-man. Något som är stilrent och klassiskt är ett vanligt enfärgat skal. Dessa säljer vi i flera olika färger. Det allra populäraste är svart, men vi har även till exempel blå och röd. Även ett transparent Samsung Galaxy S23 Plus skal är ett säkert kort som aldrig går ur mode. Om du vill ha ett mer unikt och trendigt mobilskydd bör du satsa på ett skal med tryck eller mönster. Gillar du blommor och fjärilar hittar du garanterat något som passar dig här på hemsidan. Något annat som vi märkt har blivit populärt nu på senaste tiden är glittriga skal. Vi har tagit hem ett gäng olika färger och hoppas att du som kund hittar ett Samsung Galaxy S23 Plus glitterskal som faller dig i smaken.

Samsung Galaxy S23 Plus fodral

Vem vill inte ha ett tåligt mobilskydd som samtidigt är snyggt och smidigt att använda? Något som vi säljer otroligt mycket av här på skal-man är just fodral till Samsung Galaxy S23 Plus. Mobilfodral ger dig en säker förvaring av din enhet, den skyddar både fram- och baksidan av din telefon. Dessutom erbjuder denna typ av skydd en bra förvaring för betalkort och sedlar, något som gör att de flesta av våra kunder kallar det för Samsung Galaxy S23 Plus plånboksfodral. Mobilskyddet funkar nämligen som en liten plånbok till dina absolut viktigaste kort, de du använder oftast. Så med ett fodral till din mobil får du alltså både med dig körkort, betalkort och sedlar samtidigt som din mobil får ett fint utseende och ett yttre som håller längre. 

Hitta det fodral som passar dig bäst

När det kommer till de olika modellerna på Samsung Galaxy S23 Plus (S23+) fodral finns det lite olika att välja mellan. Det allra mest slitstarka materialet är äkta läder, och dessa mobilfodral har vi givetvis i flera olika färger. Sedan har vi de populära slim fodralen, som med sin extra smala design passar dig som inte vill att mobiltelefonen ska ta allt för stor plats i byxfickan eller väskan. Det finns även en typ av Samsung Galaxy S23 Plus mobilfodral som kallas för flip cover, även dessa är en lite tunnare modell. Precis som de andra fodralen så öppnas flip cover fodralen som en bok, men det som skiljer denna variant från de andra är hur den stängs. Flip cover fodralen har nämligen ingen flärp för magnetlås, utan på dessa mobilfodral är magnetlåset istället inbyggt i ramen. 

Utseendet är något som skiljer sig åt från modell till modell. Den allra vanligaste färgen på plånboksfodral till Samsung Galaxy S23 Plus är svart, men vi erbjuder även andra färger. Blå, lila, rosa och röd är några exempel. Får oss på skal-man är det viktigt att du som kund ska känna dig nöjd med varorna du har beställt. Givetvis kontrollerar vi noggrant de varor vi köper in för att du ska vara garanterad produkter av allra högsta kvalitet hem i brevlådan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst, kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen