• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Sony Xperia 10 II Dual

Här kan du finna skal, fodral och övriga tillbehör till Sony Xperia 10 ii Dual så som plånboksfodral, mobilväskor, skärmskydd i härdat glas och laddkablar m.m.

SONY XPERIA 10 II DUAL SKAL OCH FODRAL

Beslutar du dig för att investera i en Sony Xperia 10 II gör du ett mycket bra val. Du väljer inte bara en mobil som har alla funktioner som behövs och som har ett snyggt yttre. Du får även en mobil med riktigt bra batteritid och en skärm som levererar bra skärpa och kontraster. Nya Sony Xperia 10 II är alltså, trots det något högre priset om man jämför med den tidigare modellen Xperia 10, en riktigt bra mobiltelefon. 

När du har köpt din nya mobil är det första du bör göra att sätta på ett skärmskydd. Detta är nödvändigt för att displayen ska skyddas från skador såsom sprickor och repor. Att få skador på sin telefon är väldigt vanligt, trots att man är försiktig med den så är det lätt hänt att den ramlar eller att den får repor från till exempel nycklar när du har den i väskan eller byxfickan. Ett skärmskydd till Xperia 10 II är alltså viktigt för att hålla mobilen i nyskick. 

Förutom att skydda skärmen så är det självklart viktigt att skydda kanterna och baksidan av mobilen. Även dessa kan få skador, att en mobil blir kantstött är vanligare än vad du tror. Att använda sig utav ett mobilskal är inte bara bra för att bevara den fina utsidan av telefonen, de inre delarna mår givetvis inte heller bra om olyckan skulle vara framme. Så för att undvika skador på både in- och utsidan av din Sony Xperia 10 II är det bäst att kombinera både skärmskydd och mobilskal. Eller varför inte använda dig utav ett mobilfodral för ett extra optimalt skydd runt hela din enhet. 

Här på Skal-man kan du välja det mobilskydd som passar din smak allra bäst. Oavsett om du föredrar ett skal eller mobilfodral till Xperia 10 II så hittar du det här hos oss.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen