• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Samsung Galaxy S22

Här hittar du alla tillbehör till din Samsung Galaxy S22! Vi har skal, fodral och plånboksfodral här på skal-man.se. Våra mobiltillbehör är av hög kvalitet till bra priser. Förutom Samsung Galaxy S22 skal och andra typer av skydd till mobilen så kan du handla övriga tillbehör som skärmskydd i härdat glas och laddkablar. Något som är mycket populärt är fodral till Samsung Galaxy S22 i äkta läder. Oavsett vilket typ av mobiltillbehör du söker till din Samsung Galaxy S22 så kan du klicka hem det här hos oss. Handla online redan idag och få fri frakt!

Populära produkter i underkategorierna

Mobiltillbehör till Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 är det senaste tillskottet till Samsungs populära Galaxy-serie och erbjuder en imponerande kombination av prestanda, design och funktioner. Med sin kraftfulla processor, högupplösta skärm och avancerade kamerateknik tar Galaxy S22 mobilupplevelsen till en ny nivå.

När du investerar i en telefon som Samsung Galaxy S22 är det viktigt att också investera i tillbehör som kan skydda din telefon och förlänga dess livslängd. Skyddande mobiltillbehör är avgörande när det kommer till att hålla telefonen i fint skick och minska risken för skador och slitage.

Genom att beställa dina mobiltillbehör från skal-man.se kan du vara säker på att du får produkter av hög kvalitet som är speciellt utformade för din Samsung Galaxy S22. Här på skal-man.se finns ett brett utbud av skal, plånboksfodral, skärmskydd och laddkablar för att passa dina behov och din stil. Våra tillbehör är tillverkade av material av hög kvalitet för att ge en pålitlig och hållbar skyddslösning för din Samsung Galaxy S22. När du beställer dina mobiltillbehör från skal-man.se får du en bekväm och pålitlig köpupplevelse. Vi erbjuder snabba leveranser som dessutom är fraktfria inom Sverige. Ge din Samsung Galaxy S22 det skydd och den funktionalitet den förtjänar genom att välja tillbehör från skal-man.se. Beställ online redan idag!

Olika typer av skydd till din Samsung Galaxy S22

Ett av de mest grundläggande tillbehören för att skydda din mobil är ett mobilskal för Samsung Galaxy S22. Skal-man.se erbjuder ett brett utbud av Samsung Galaxy S22 skal som är speciellt utformade för att passa perfekt för telefonen. Dessa skal är tillverkade av robusta material och ger ett effektivt skydd mot stötar, repor och smuts. Du kan välja mellan olika stilar och färger för att matcha din personliga smak och stil.

För den som föredrar en mer mångsidig lösning kan ett plånboksfodral vara ett utmärkt val. Dessa fodral kombinerar skydd med praktisk förvaring av kort och kontanter. Skal-man.se erbjuder Samsung Galaxy S22 plånboksfodral med olika antal kortfack och en säker stängning med magnetlås. Med ett plånboksfodral kan du ha allt du behöver på ett ställe och samtidigt skydda din telefon mot skador.

En annan viktig del av skyddet för din mobiltelefon är skärmskyddet. Ett skärmskydd till Samsung Galaxy S22 hjälper till att förhindra repor och flisor på telefonens skärm och bevarar dess klarhet och känslighet. Skal-man.se erbjuder Samsung Galaxy S22 skärmskydd av härdat glas som är enkla att applicera och ger ett pålitligt skydd mot vardagliga påfrestningar.

För att hålla din Samsung Galaxy S22 laddad och redo för användning är det viktigt att ha tillgång till pålitliga laddkablar. Skal-man.se erbjuder laddkablar som är kompatibla med snabbladdningstekniken för snabb och effektiv laddning. Med en högkvalitativ Samsung Galaxy S22 laddkabel kan du vara säker på att din telefon laddas på ett säkert sätt utan att kompromissa med prestanda eller batteriets livslängd.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen