• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Trygg betalning

iPhone XR

I denna kategorin hittar du mobilskal, mobilfodral, plånboksfodral, mobilväskor samt övriga tillbehör såsom skärmskydd och kablar som är anpassade för Apple iPhone XR.

Populära produkter i underkategorierna

IPHONE XR SKAL

Att använda sig utav ett skal till iPhone XR för att hålla sin mobil intakt är något som är väldigt vanligt. Man kan självklart ha ett skal bara för att det ser snyggt ut, men det är ju inte huvudsaken. Det som ett mobilskal till iPhone XR främst är till för är att förhindra skador och repor som annars är relativt enkla att få. Vi säljer enfärgade iPhone XR mobilskal i många olika färger. För dig som vill att ditt mobilskydd ska vara enkelt finns mobilskalen i bland annat svart, transparent, rosa, blått och lila. För ett extra optimalt skydd av din telefon rekommenderar vi även att du använder dig utav ett iPhone XR skärmskydd. Vi på skal-man.se hoppas att du hittar det iPhone XR skal som passar just dig bäst.

 

IPHONE XR FODRAL

Något vi verkligen vill rekommendera till dig som kund är att använda dig utav ett mobilfodral till iPhone XR. Det som är extra praktiskt är det faktum att de flesta iPhone XR fodral även har kortfack. Detta gör att du enkelt kan ta med dig till exempel ditt körkort och betalkort var du än ska. Istället för att släpa runt på en plånbok så har du alla dina viktigaste kort samlade i ditt iPhone XR plånboksfodral, otroligt smidigt tycker vi. Vi hoppas att just du väljer att använda dig av ett plånboksfodral till iPhone XR för att skydda din telefon. Våra fodral finns i flera olika färger såsom rosa, guld och svart. Vi säljer även iPhone XR fodral i äkta läder, för dig som vill att din mobil ska få ett extra lyxigt utseende. Ett iPhone XR mobilfodral skyddar inte bara kanterna och baksidan av telefonen utan det är även till för att minska risken för skador på mobilens skärm.

IPHONE XR SKÄRMSKYDD

Undvik att din skärm spricker eller får onödiga repor med hjälp av ett iPhone XR skärmskydd. Hos oss hittar du flera olika skärmskydd från varumärken som Terrapin och Baseus. Förläng livslängden på din mobiltelefon med ett skärmskydd som är gjort av härdat glas, vilket är ett extra stöttåligt skydd. Alla våra skärmskydd är enkla att applicera och det följer alltid med instruktioner om hur man sätter på skärmskyddet på ett smidigt sätt.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen