• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPhone 11 Pro

Här fyndar du Apple iPhone 11 Pro (5,8 tum) skal, plånboksfodral, mobilfodral, mobilväskor och skärmskydd samt allt annat du kan tänkas behöva för att din iPhone 11 Pro mobil skall skyddas och samtidigt vara snygg och bekväm.

Populära produkter i underkategorierna

IPHONE 11 PRO SKAL

En av de nya mobilerna som Apple presenterade under år 2019 var iPhone 11 Pro. Även fast modellen är den minsta så ligger den mittemellan iPhone 11 och iPhone 11 Pro Max i pris och prestanda. Är du en av de som äger en iPhone 11 Pro? Använd dig utav ett iPhone 11 Pro mobilskal för att skydda din nya telefon. För att undvika att du får repor och märken i din mobiltelefon är ett skal det absolut bästa. Hos oss finner du skal i många olika färger och mönster, vi hoppas att du hittar något som faller dig i smaken. Ett iPhone 11 Pro skal passar utmärkt som present för alla åldrar och kön. Våra populära marmorskal är en storsäljare och de klassiska enfärgade mobilskydden går aldrig ur tiden. 

 

IPHONE 11 PRO FODRAL

Här kan du hitta iPhone 11 Pro fodral i PU-läder och äkta läder. Med ett fodral bevarar du din telefon på bästa sätt eftersom att både fram och baksida skyddas. En annan populär funktion som våra fodral har är att de har plats för kort, kvitton och sedlar. Använder du ett iPhone 11 Pro plånboksfodral kan du med andra ord ha med dig det absolut viktigaste på ett smidigt sätt, vart du än ska. Föredrar du ett klassiskt svart fodral? Eller vill du ha någon annan färg? Hos oss på skal-man.se hittar du flera olika färger att välja mellan, allt för att du ska hitta ett iPhone 11 Pro mobilfodral som passar just dig. 

För att skydda din enhet extra noggrant rekommenderar vi att du använder dig utav ett iPhone 11 Pro skärmskydd som komplettering till ditt skal eller fodral. Det absolut bästa är att sätta på skärmskyddet direkt efter du köpt din iPhone 11 Pro, men det går självklart att göra det när som helst.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen