• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

LIGHTNING KABLAR

När det gäller lightning kablar och tillbehör, så har vi det du behöver här på skal-man.se. Med vårt breda utbud av kablar, väggladdare och adaptrar kan du anpassa din laddningsupplevelse precis som du vill ha den. Satsa på kvalitet, hållbarhet och snabbhet med våra produkter, och upptäck skillnaden det kan göra för din teknik. Sök inte längre – ta din laddningsupplevelse till nästa nivå redan idag! 

Snabba och böjtåliga lightning kablar

Vi vet att livet kan vara hektiskt och att kablar ofta utsätts för tuffa påfrestningar. Därför har vi lightning kablar med förstärkt skydd och en böjtålig design som klarar av vardagens prövningar. Slipp trassel och frustration när du enkelt kan ansluta din enhet med vår trasselfria kabel. Tiden är en bristvara, och vi förstår vikten av att hålla din enhet fulladdad när du är på språng. Våra lightning kablar erbjuder snabbladdningsteknik som gör att din enhet får den nödvändiga energin på nolltid. Med en lightning kabel kan du snabbt och smidigt ladda din smartphone eller surfplatta, oavsett var du befinner dig.

Färgglatt utbud för din personliga stil

Vi förstår att stil är viktigt. Därför erbjuder vi våra lightning kablar i ett brett utbud av färger, inklusive svart, vit, orange, rosa, röd, gul och blå. Oavsett om du föredrar det tidlösa utseendet med svart eller det fräscha intrycket med vit, har vi något som passar din personliga stil. Välj din favoritfärg och ge din laddningsupplevelse en personlig touch.

Välj rätt lightning kabel för din väggladdare

När det gäller att ladda dina enheter är det viktigt att välja rätt kabel. Vi erbjuder både USB till lightning och USB C till lightning alternativ. Men vad är egentligen skillnaden, och varför är det viktigt att kabeln är kompatibel med din väggladdare?

USB till lightning-kabeln är den klassiska varianten som fungerar med de flesta standardväggladdare. Å andra sidan är USB C till lightning-kabeln den senaste teknologin som ger snabbare laddning och är kompatibel med en rad moderna enheter. Att välja rätt kabel är avgörande för att maximera din laddningshastighet och effektivitet.

Upptäck våra väggladdare och adaptrar

Om du är osäker på vilken väggladdare som passar bäst för din lightning kabel eller om du helt enkelt behöver en uppgradering, så har vi det du behöver. Vårt sortiment inkluderar väggladdare med både USB och USB C portar, vilket ger dig flexibiliteten att ladda olika enheter samtidigt.

För den som reser mycket erbjuder vi en internationell väggladdare som fungerar över hela världen. Med stöd för spänningar från 100-240 volt och uttag som passar i USA, Asien och Europa, behöver du aldrig oroa dig för att vara oförberedd igen.

Utöver våra kablar och väggladdare erbjuder vi även ett urval av adaptrar som är ovärderliga för den moderna mobilanvändaren. Här är några av våra populära adaptrar:

  • 3,5mm till lightning-adapter: Med denna adapter kan du använda dina vanliga hörlurar med en lightning-port, så du behöver inte offra ljudkvaliteten när du uppgraderar din enhet.
  • USB C till lightning-adapter: Förbättra din laddningshastighet och använd din nya USB C-utrustning med din lightning-port.
  • Micro USB till lightning-adapter: Gör dina äldre laddningskablar relevanta igen genom att ansluta dem till din lightning-port med denna smidiga adapter.

Adaptrar ger dig den frihet och flexibilitet du behöver för att anpassa din teknik efter dina behov. De är ett utmärkt komplement till vårt sortiment av lightning kablar och andra tillbehör.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen