• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPhone 11 Pro Max

Här hittar du allt du behöver till din Apple iPhone 11 Pro Max (6,5 tum). Vi har mobilskal samt plånboksfodral, mobilfodral och skärmskydd. Allt du kan tänkas behöva för att din mobil skall skyddas och samtidigt vara snygg och bekväm.

IPHONE 11 PRO MAX SKAL

Denna mobil är en av de dyraste mobiltelefonerna på marknaden vilket innebär att man måste vara rädd om telefonen och skydda den mot alla sorters skador. Kantskador och repor är mycket vanliga och det är lätt hänt att man får det om man inte skyddar sin iPhone 11 Pro Max på rätt sätt. Vi har iPhone 11 Pro Max skal i flera olika mönster och färger. Mobilskal är ett perfekt skydd för att behålla mobilen i ett fint skick. Din telefon får ett snyggt utseende samtidigt som risken för skador minimeras. Hos oss på skal-man.se hittar du många olika iPhone 11 Pro Max mobilskal och har vi inte det du söker så tar vi mer än gärna emot förslag på vad du som kund vill se på hemsidan.

 

IPHONE 11 PRO MAX FODRAL

Vill du har ett fodral som skyddar hela mobiltelefonen? Då har du kommit helt rätt. Ett mobilfodral skyddar inte bara telefonen från att bli kantstött, det skyddar även displayen. Vi har iPhone 11 Pro Max fodral i flera olika färger. Många av våra kunder väljer att köpa iPhone 11 Pro Max plånboksfodral som har plats för alla dina viktiga kort såsom körkort och bankkort. Använder du ett fodral så slipper du alltså ha med dig en plånbok för att förvara dessa saker. Hos oss hittar du iPhone 11 Pro Max mobilfodral i PU-läder och äkta läder.

Skydda din skärm från repor och sprickor med ett iPhone 11 Pro Max skärmskydd. Vi har flera olika sorter att välja mellan. Vi tipsar alltid om att ha ett skärmskydd redo dag ett så att du inte får onödiga repor eller smuts på mobilen.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen