• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Resetillbehör

Nedan hittar du både passfodral, bagagetaggar och reseset. Dessa små detaljer gör verkligen det lilla extra och är snygga samtidigt som de är praktiska. Kan det bli bättre?

RESETILLBEHÖR FÖR ALLA TILLFÄLLEN

När man ska ut och resa är det mycket att tänka på, all packning ska med och det är mycket att hålla koll på. Man håller tummarna för att man inte har glömt något hemma och att resväskan inte ska försvinna på vägen. Men det händer rätt ofta att något blir fel och krånglar till hela resan. För att underlätta kan du köpa några utav de resetillbehör vi säljer till dig och resten av familjen. Här hittar du både passfodral och bagagetaggar. Vi säljer även reseset, där får du 2 i 1, det vill säga både ett passfodral och en bagagetag.

Passfodralen är till för en smart förvaring av ditt pass, du kan även välja att lägga i andra saker såsom till exempel betalkort och sedlar. Ett passfodral gör även att passet blir enklare att hitta när det ligger löst i väskan. Dessutom kan du själv välja mellan flera olika fina motiv och mönster på din passförvaring. Här hittar du passfodral med djurmotiv, enfärgade passfodral och passfodral med fina citat på.

Egentligen så har man ingen makt över vart sin väska hamnar på en flygplats, och har du otur så hamnar den på villovägar. Kanske råkar den hamna på fel band och flyger till Tjeckien istället för till Spanien dit den egentligen skulle. Något som även kan hända är att någon tar fel väska på rullbandet, kommer hem och inser att det här är inte min packning. Därför är det bra att använda en bagagetag. På bagagetagen skriver du dina kontaktuppgifter såsom namn, telefon, mailadress och hemadress. Om någon skulle hitta din borttappade väska så ökar chanserna rejält att du faktiskt får tillbaka den någon gång om du har en bagagetag på din resväska. Hitta din bagagetag hos oss, vi har flera olika motiv, texter och mönster att välja mellan. Allt för att du som kund ska hitta något som passar din smak.

 

PASSFODRAL MED OLIKA MOTIV

Visst är det smidigt att skydda ditt pass med ett passfodral, men det är inte det enda användningsområdet för denna snygga accessoar. Om du planerar att ha ditt pass i handväskan resten av resan så har vi även modeller där det går att förvara både pengar och kort. Detta gör resefodralet ännu mer praktiskt och förvandlar det nu till en plånbok.

Ett passfodral är en personlig accessoar som sätter en personlig prägel på hela din reseupplevelse. Med passfodralet talar du enkelt om vem du är och vad du gillar. Kanske föredrar du ett med blommor på? Här på sidan finns det många modeller, mönster och färger att välja mellan. Om du hittar något annat mönster du gillar eller ett passfodral med ett djurmotiv på så kan du enkelt klicka hem det redan idag!

En utav de senaste trenderna inom just accessoarer är snakeskin. Självklart hittar du ett resefodral med ormskinnsimitation här hos oss. För den som söker ett klassiskt och enfärgat passfodral har vi flera olika färger att välja mellan. Några av våra populäraste varor är rosa passfodral och svarta passfodral, de passar alla åldrar och personligheter.

 

BAGAGETAGGAR SOM SYNS

Ska du ut och resa med familjen i sommar? Kanske på solsemester till Grekland, Mallorca eller Kanarieöarna? Vi alla vet att det kan vara svårt att hålla koll på allas packning, i alla familjer finns det någon som är lite klantigare än de andra. Därför är det bra att sätta bagagetaggar på allas resväskor, för att de inte ska komma bort redan på flygplatsen. Om din resväska skulle hamna i fel händer eller till och med komma med fel flyg så är det bagagetaggen som blir din räddning. När du har fyllt i dina uppgifter så är det bara att sätta fast den på väskan, sen kan du andas ut.

Hos oss hittar du flera olika bagagetaggar i olika färger, former och motiv. Oavsett om du letar efter en mönstrad bagagetag eller en bagagetag med blommor på så finns det hos oss. Letar du efter bagagetaggar med djurmotiv finns vi mycket att välja mellan. Enhörning, katt, hund, panda och fågel är bara några exempel. Visa vem du är med hjälp av en av våra bagagetaggar.

Vill du ha en mer stilren bagagetag så har vi självklart det med, bland annat vanliga enfärgade bagagetaggar. Vi har bagagetaggar med citat på, med flaggmotiv och som föreställer världskartan. Om du vill ha en mer exklusiv bagagetag så har vi några varianter där en tassel medföljer. De bagagetaggar som är trendigast just nu är de med citat på. Dessa är klassiska och gör sig fint på din resväska.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen