• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Väskor

Shoppa de snyggaste väskorna hos oss! Du hittar många olika modeller och färger, välj och vraka bland våra populära väskor. Vi har ett brett sortiment med de senaste trenderna. Kanske hittar du din nya favoritväska redan idag?

Axelremsväskor och handväskor till alla tillfällen

Valmöjligheterna är oändliga, här hittar du både små och stora väskor i massor av färger. Oavsett om du är på jakt efter en handväska, clutch eller axelremsväska så har vi många alternativ att välja mellan. Det mest populära är svarta väskor, men om du till exempel letar efter en rosa axelremsväska eller röd handväska så hittar du det hos oss.

Letar du efter en klassisk och stilren väska rekommenderar vi quiltade axelremsväskor. De är ger en extra lyxig touch till din outfit och går aldrig ur mode. Något annat som blivit modernt de senaste åren är snakeskin mönster, detta finns på flera av våra väskor. Letar du efter en svart axelremsväska hittar du flera olika storlekar och modeller här.

Du vill självklart få plats med mycket i din handväska, därför säljer vi många väskor med stora innerfack. Vi har även handväskor med många innerfack och som går att stänga med ett lås. Många vill ha en rymlig väska som ändå går att ha över axeln. Detta blir inga problem om du köper en handväska med avtagbar axelrem.

Letar du efter en present så är en väska den perfekta gåvan. Både din mamma, syster och mormor skulle uppskatta en ny accessoar och här har vi väskor för alla åldrar. Detta är ett bra presenttips, även till din flickvän. Leta upp en handväska eller axelremsväska du tror hon kommer gilla och klicka hem den redan idag. En kvinna kan aldrig ha för många väskor, det lovar vi!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen