• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Trygg betalning

SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA FODRAL

I denna kategori köper du mobilfodral, plånboksfodral & mobilväskor till Samsung Galaxy S21 Ultra. Både i pu-skinn och i äkta läder.

SAMSUNG GALAXY S21 ULTRA FODRAL

 

Att Samsungs modell Galaxy S21 Ultra är en riktigt bra mobil med en grym kamera och stor kapacitet kan inte ha undgått någon. Har du turen att äga denna mobil så bör du köpa bra tillbehör för att skydda den. Det är enklare än vad du tror att hitta ett skydd som passar just dig och din mobil. Alla skal och fodral du köper av oss på skal-man är speciellt framtagna för att passa just Samsung Galaxy S21 Ultra. Detta innebär att du som mobilanvändare enkelt kan komma åt alla knappar på telefonen, samt att din mobil känns skön att använda trots att du har ett skal eller fodral på den. Här på hemsidan kan du hitta ett brett sortiment av mobilskydd till Samsung Galaxy S21, vi har både skärmskydd, mobilskal och mobilfodral. 

Fler och fler väljer att använda sig utav fodral när de ska köpa skydd till sina nya telefoner. Det har att göra med att mobilen fortfarande känns lätt och smal även fast fodralet är på, samt att ett fodral har helt andra funktioner än ett skal. Ett mobilskal skyddar baksidan och kanterna av din mobil, medans ett mobilfodral skyddar både framsidan, baksidan, kanterna och skärmen. Ett Samsung Galaxy S21 Ultra fodral är helt enkelt det du ska välja om du vill skydda din mobil på absolut bästa sätt. Att alla våra fodral dessutom har smarta kortfack är helt klart ett plus i kanten. Detta gör att du alltid har tillgång till det viktigaste, eftersom att vi numer tar med oss mobilen i princip vart vi än ska. Vissa av fodralen har även andra finesser, såsom ställfunktion och en magnetisk funktion. 

Fodral i olika färger

Vill du kunna variera din mobils utseende? Inga problem! Här hittar du en mängd olika fodral i olika färger, genom att välja och vraka mellan annorlunda mobilfodral så ändrar du enkelt hur din telefon ser ut. Ett klassiskt svart mobilfodral fungerar alltid, andra populära färger är brunt, rött och blått. Mobilfodralen till Samsung Galaxy S21 Ultra är tillverkade av två olika material, PU-läder och äkta läder. Vi genomför kvalitétskontroller på alla produkter vi köper in och är väldigt nöjda över att vi kan erbjuda er kunder äkta läder fodral av hög klass. Vill du ha en känsla av lyx och toppkvalitét bör du definitivt beställa hem ett mobilfodral i äkta läder. Valmöjligheterna är många, vad väljer du? Beställ ditt nya mobilfodral från skal-man redan idag!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen