• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Speltillbehör

På skal-man.se hittar du ett fantastiskt utbud av speltillbehör som är perfekta för att samla hela familjen och skapa underhållning och spännande spelstunder. Vi erbjuder en rad olika tillbehör som passar olika spelkonsoler. För dig som vill kunna njuta av dina favoritspel från Wii och Playstation så finns det adaptrar för dessa spelkonsoler. Utöver det har vi även en bästsäljande retro spelkonsol för dig som vill återuppleva klassikerna från 80- och 90-talet. 

Adaptrar och andra speltillbehör till dina konsoler

För de som äger ett Wii eller ett Playstation har vi adaptrar som är särskilt utformade för att ansluta din spelkonsol till en HDMI-ingång på din TV. Dessa adaptrar ger dig en smidig och enkel uppkoppling samtidigt som de erbjuder möjligheten att ansluta en extern högtalare eller soundbar via det inbyggda 3,5 mm-jacket. På så sätt kan du förbättra ljudupplevelsen och verkligen fördjupa dig i spelet.

För de som föredrar äldre spelkonsoler och enheter har vi en RCA till Scart-adapter som är perfekt för att ansluta äldre spelkonsoler, VHS-spelare och DVD-spelare till moderna TV-apparater. Denna adapter möjliggör en smidig överföring av bild och ljud och gör att du kan återuppleva nostalgiska spelstunder eller titta på gamla filmer och videokassetter. För dig som äger ett Nintendo DS Lite erbjuder vi också äldre tillbehör som passar perfekt till denna spelkonsol. 

Retro spelkonsol - en bästsäljare på skal-man.se

En av våra bästsäljare inom speltillbehörskategorin är vår retro spelkonsol. Med denna konsol kan du återvända till 80- och 90-talets klassiska spel och njuta av dem i digital HD-kvalitet. Den ansluts enkelt till TV:n via HDMI-uttaget och levereras med två trådlösa handkontroller. Vår retro spelkonsol är otroligt smidig och portabel då den består av en HDMI-sticka med inbyggt minneskort som innehåller inte mindre än 848 olika spelvariationer. Du hittar allt från labyrintspel till action-, fighting-, skjut- och sportspel med mera. Det är en perfekt aktivitet för en grå och tråkig dag när du vill återuppleva de gamla tidernas spelglädje tillsammans med familjen.

Skal-man.se strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa speltillbehör till konkurrenskraftiga priser. Vi vill se till att du har de bästa möjliga förutsättningarna för att njuta av spelstunder och skapa minnesvärda upplevelser. Utforska vårt sortiment av speltillbehör och hitta det som passar just dina behov och spelkonsoler.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen