• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Samsung Galaxy A52 5G / Samsung Galaxy A52s 5G

Här kan du shoppa Samsung Galaxy A52 5G skal, fodral, plånboksfodral online hos skal-man.se. Du kan även handla övriga tillbehör som skärmskydd i härdat glas och laddkablar m.m. Både exklusiva skal i äkta läder likväl som billiga mobilskal finner du här i hög kvalitet till bästa pris.

Populära produkter i underkategorierna

SAMSUNG GALAXY A52 SKAL OCH FODRAL 

Är du en av de lyckliga ägarna till Samsungs modell Galaxy A52? Gratulerar! Du har köpt en riktigt bra mobil som har alla nödvändiga funktioner och som dessutom ser bra ut. Innan du börjar använda din nya telefon finns det ett par saker att tänka på om du vill att det fina skicket ska hålla i sig under lång tid. För att behålla det fina yttre är det självklart viktigt med ett ordentligt skydd. Här kan du välja mellan ett mobilskal eller ett mobilfodral. Mobilskalet skyddar kanterna samt baksidan av mobilen medans ett mobilfodral även stängs över mobilens skärm. Detta innebär att fodralet inte bara skyddar kanterna och baksidan, utan även telefonens framsida. 

När man investerar i en ny mobil vill man oftast sätta igång på en gång med att starta upp den och göra inställningar som krävs för att starta upp den. Vi rekommenderar att du i samband med detta sätter på dina mobilskydd som du vill använda. Antingen ett Samsung Galaxy A52 skal eller ett Galaxy A52 fodral. Om det skulle hända något redan de första gångerna du använder din mobil är det bäst att vara på den säkra sidan och skydda telefonen från första början. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen