• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Korthållare

Dagens samhälle går mer och mer mot att vara kontantfritt. Därför är det perfekt med en korthållare för dig som inte använder kontanter. Men det passar även dig som använder kontanter i mindre utsträckning eftersom att det finns ett sedelfack i alla kortfodral vi säljer. Vi har många olika varianter och färger på våra kreditkortshållare. Klicka hem din nya korthållare redan idag!

KORTHÅLLARE TILL ALLA!

Är du ute efter en korthållare i läderimitation så hittar du det här hos oss. Förutom att de erbjuder en bra förvaring för dina betalkort så är korthållare små och smidiga. De får plats i en liten axelremsväska eller till och med i byxfickan. Detta gör att du enkelt kan ta med dig ditt kreditkortsetui vart du än är på väg.

Ett kortfodral är även smidigt att ta med sig utomlands, du får plats med ditt ID-kort, betalkort och även lite kontanter om du så önskar. När du är ute och reser är det skönt att inte ha en stor klumpig plånbok när du ska till stranden, ut och äta eller ut på krogen. Kreditkortshållaren erbjuder dig en smidig lösning som tar liten plats.

Vi har kreditkorthållare i många olika färger såsom svart, rosa, lila, blå och röd. Vi har även korthållare med sedelklämmor på, för att enkelt ta med dig kontanter. Oavsett vilken typ av kortetui du är på jakt efter så hoppas vi att du finner det här på hemsidan. Är du däremot en person som har många olika kort, mycket kontanter och kvitton så rekommenderar vi att du köper en plånbok av oss istället. Även dessa finns i många olika varianter, storlekar och färger.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen