• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Nyckelringar

Nyckelringar har använts sen urminnes tider, under de senaste åren har det blivit en modern accessoar som alla använder. Självklart går det bra att använda din nyckelring till att ha dina nycklar på men de har flera användningsområden.

Nyckelringar med olika motiv

Hos oss hittar du många nyckelringar med motiv på! Några exempel är döskalle, glass eller munk. Vi har bland annat nyckelringar med djurmotiv såsom unicorns, nallar, hundar och katter. Det är perfekt att visa vilket djur just du älskar med denna typ av accessoar. Kanske har du en mamma som är kattälskare? Då är en katt nyckelring den perfekta presenten till henne!

Om du letar efter en nyckelring som föreställer ett hjärta så har vi många olika varianter att erbjuda. Här hittar du din nya hjärt nyckelring, de finns i flera olika färger såsom svart och rosa. Du hittar även leopardfärgade nyckelringar här på hemsidan. Vi älskar nyckelringar i form av fluffiga hjärtan! Därför har vi de i färger som cerise rosa, mörkblå, och grå. Vill du ge din outfit en lyxigare look rekommenderar vi tassel nyckelringar, även dessa finns i flera färger.

Våra mest populära nyckelringar är fluffiga bollar. Oavsett om du föredrar guld eller silver så har vi något som passar dig. Våra fluffiga nyckelringar går att köpa med både silver- och gulddetaljer. Dessa kan du använda som dekoration till din ryggsäck, axelremsväska eller handväska. Våra mest stilrena enfärgade nyckelringar passar perfekt till att hänga din nyckelknippa på. Köp din nya trendiga nyckelring från oss!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen