• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Plånböcker

PLÅNBÖCKER TILL ALLA TILLFÄLLEN

En plånbok erbjuder dig praktisk förvaring av sedlar, mynt, kvitton och kort. Organisera allt du behöver med hjälp av en stor plånbok med flera fack. Vill du istället ha en mindre plånbok som är smidig att ha med sig överallt och som du enkelt får plats med i fickan så har vi självklart det med. När det kommer till färger så har vi flera olika att välja och vraka mellan. Oavsett om du vill ha en vit, röd, blå eller lila plånbok så har vi det du önskar. Vi säljer även korthållare som tar ännu mindre plats i väskan och byxfickan. Ett kreditkortsetui passar bra för dig som vill ha med dig dina betalkort vart du än ska. 

 

Vi har många olika plånböcker som du kan köpa både till dig själv eller som present åt någon annan. De mer exklusiva plånböckerna passar utmärkt som födelsedagspresent eller julklapp till både mamma, dotter, syster eller mormor. Varför inte lägga ner en sedel i plånboken för att göra presenten ännu roligare. Vissa av våra plånböcker kommer i en liten kartong, vilket gör de perfekta att ge bort. En plånbok är inte bara till för praktisk förvaring, det är även en fin accessoar som säger mycket om en persons stil. Därför är det en uppskattad gåva. 

På senaste tiden har snakeskin blivit en stor modetrend. Hos oss hittar du många djurmönstrade plånböcker i flera olika färger och modeller. Självklart har vi plånböcker i den populära färgen beige, men även mer klassiska färger såsom rosa och svart. För dig som vill ha en enkel och stilren förvaring för dina kort och sedlar så har vi både släta och quiltade plånböcker. Är du istället på jakt efter en plånbok som du kan använda till lite mer festliga tillfällen bör du istället kolla efter en som är mer exklusiv och lite mindre. Även om du vill ha en klassisk, exklusiv eller billig plånbok så hittar du det hos oss. Här hittar du plånböcker i olika prisklasser och vi är säkra på att du som kund kommer att hitta det du söker i vårt breda sortiment.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen