• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPhone 12 PRO MAX

Här kan du shoppa Fodral, skal och tillbehör för Apple iPhone 12 Pro Max som har 6,7 Tums skärm, så som plånboksfodral, skärmskydd i härdat glas, laddkablar och övriga mobilskal som skyddar och ger din iphone 12 Pro Max mobil bättre grepp och funktionalitet kombinerat med stil. 

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max är en av de fyra senaste mobiltelefonerna i Apples senaste släpp. Med en skärm på hela 6,7 tum blir denna Apples hitintills största mobiltelefon och den kommer med många andra finesser. Som vanligt så försöker alltid Apple att ligga i framkant när det gäller utvecklingen på den senaste tekniken. Prestandan har förbättrats rejält och denna iPhone kan ha den snabbaste mobila processorn i hela branschen. Man kan nu jämföra denna processor med processorn på en Macbook Pro, vilket är väldigt bra och imponerande för att vara en smartphone. Apple har även introducerat 5G-support till alla nya iPhone släpp från och med 12-serien vilket också är väldigt bra för framtiden. Med ett väl fungerande 5G nät så blir uppkopplingen betydligt mycket snabbare och kvickare än det gamla 4G nätet. Som vanligt så blir även kameran vassare och batteriet får en längre hållbarhet.

iPhone är kända för att vara rätt så dyra och iPhone 12 Pro Max gör inte saken bättre. Denna telefon har ett pris på mellan 14000-18000 kronor beroende på hur många gigabyte du vill ha. Har du köpt en sådan dyr telefon så kan vi verkligen rekommendera att skydda den rejält med många olika mobiltillbehör. För att undvika att det blir onödiga repor på skärmen så bör du ha ett skärmskydd. Här på skal-man.se har vi många års erfarenhet med de senaste iPhone släppen och vi håller oss alltid uppdaterade med det senaste trenderna när det gäller mobiltillbehör såsom iPhone 12 Pro Max skal och fodral. 

 

iPhone 12 Pro Max Skal 

För att skydda din dyrbara iPhone från skador som kan uppkomma i vardagen så ska du skaffa dig ett skal. Hos oss hittar du olika varumärken att välja mellan såsom Supcase och Guess. Vi har även skal i olika utföranden som passar till olika tillfällen. Till exempel så har vi helt vanliga TPU skal i flera olika färger men vi har även glittriga skal och ormskinnsmönstrade skal. Tycker du att det är jobbigt att släpa på många saker när du är iväg från hemmet så har vi det du söker. Våra skal med kortfack är en smidig lösning på problemet. Med dessa skal så får du mobil och dina 2 viktigaste kort med dig på ett slimmat och enkelt sätt. Är du en arbetare som jobbar under tuffare förhållanden och behöver ett mobilskal som är extra skyddat så har vi det med. 

 

iPhone 12 Pro Max Fodral

Om du inte vill ha ett iPhone 12 Pro Max skal och istället föredrar fodral så har vi precis vad du behöver. Vi har plånboksfodral med kortfack där du kan förvara flera viktiga kort såsom bankkort och körkort. Men vi har även mer enkla fodral som kommer i ett slimmare utföranden. För att hålla andrahandsvärdet på din telefon så kan vi rekommendera ett fodral då det skyddar hela mobilen från skador, repor och slitage. Vi erbjuder fodral i många olika utföranden som till exempel pu-läder vilket är ett artificiellt läder som är gjort utav plast och äkta läder. Föredrar du mer neutrala färger som svart och brun så har vi det men vill du ha mer färgglada färger som rosa och röd så erbjuder vi det med.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen