• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Samsung Galaxy S20

Här kan du shoppa Samsung Galaxy S20 skal, fodral, plånboksfodral online hos skal-man.se. Du kan även handla övriga tillbehör som skärmskydd i härdat glas och laddkablar m.m. Både exklusiva skal i äkta läder likväl som billiga mobilskal finner du här i hög kvalitet till bästa pris.

Populära produkter i underkategorierna

 

Är du på jakt efter ett nytt skal till Samsung Galaxy S20? Då har vi säkert precis det du letar efter! Här på hemsidan hittar du mobilskal i flera olika färger och varianter, vi har något för alla smaker. Du hittar dessutom Samsung Galaxy S20 skärmskydd här hos oss, det är något som är välbehövligt när det kommer till att skydda din enhet. För att vara på den säkra sidan så är det bäst att du använder dig utav både ett skal eller fodral och ett skärmskydd. På så sätt skyddar du både baksida, kanter och mobilens skärm. När du handlar hos skal-man.se kan du alltid vara säker på att du får dina varor snabbt och smidigt hem i brevlådan. Vi har en leveranstid på 1-3 dagar och dessutom erbjuder vi även alla våra kunder fraktfria leveranser. 

 

SAMSUNG GALAXY S20 SKAL

Några av våra mest populära Samsung Galaxy S20 mobilskal är de enfärgade. Ett par av de enfärgade skal vi har i sortimentet är från tillverkaren Goospery. Deras skal är tillverkade i gummerat material och har en högblank finish för extra bra grepp och passform. Detta gör även att mobilskalen skyddar din telefon mot stötar på ett mycket bra sätt. Med klassiska färger såsom svart, blå och röd kan du alltid vara säker på att din mobil får ett stilrent utseende. 

En av de senaste trenderna när det kommer till mobilskydd, eller iallafall något vi märkt blivit allt mer populärt, är glitterskal till Samsung Galaxy S20. Dessa har vi i olika färger och vi hoppas att du vill haka på modet och köpa ett nytt skal redan idag. Glitterskalen ger din mobil ett unikt och exklusivt utseende. För dig som använder din telefon i arbetet och på så sätt utsätter den för en större risk att ta skada har vi Samsung Galaxy S20 skal som skyddar extra bra. De kallas för armour skal. 

 

SAMSUNG GALAXY S20 FODRAL

Har du funderat på vad du kan göra för att skydda din mobiltelefon bättre? Vi har svaret! Enligt oss är det absolut bästa att använda sig av ett fodral till Samsung Galaxy S20. Förutom att mobilfodralet skyddar sidorna och baksidan av telefonen, precis som ett vanligt skal, så skyddar den även framsidan. Detta innebär att om du väljer att använda dig utav ett Samsung Galaxy S20 mobilfodral så minskar du risken för skador på din mobil rejält. Något du kan välja att köpa till för att vara extra säker på att din mobil inte kommer till skada är ett Samsung Galaxy S20 skärmskydd. Detta skyddar skärmen från de sprickor och repor som är väldigt vanliga när man använder sin telefon ofta. 

Mobilfodral till Samsung Galaxy S20 finns självklart i flera olika färger, utföranden och material. Fodralen vi säljer här hos oss är tillverkade utav antingen PU-läder eller äkta läder. Eftersom att fodralen har plats för betalkort är det vanligt att just denna typ av mobilskal kallas för plånboksfodral till Samsung Galaxy S20. Givetvis har vi telefonfodral med allt från 2 till 6 stycken kortfack, så att du enkelt kan välja det som passar dig bäst. Att vi nuförtiden vill ha vårt betalkort och legitimation lättillgängligt är inget ovanligt. Det underlättar därför när de får plats i ditt mobilfodral, för mobilen har vi oftast nära till hands. 

Våra Samsung Galaxy S20 fodral i äkta läder finns i flera olika färger såsom brun, svart, grå, röd och blå. Vi har även ett lite lyxigare Samsung Galaxy S20 plånboksfodral i rosa. Det medföljer en handledsrem för att du enkelt ska kunna hålla i mobilen utan att vara rädd för att tappa den. Om du är orolig för att din mobil kommer att ta för stor plats i byxfickan eller väskan när du använder ett mobilfodral så finns det extra smala modeller här på sidan. Denna modell har precis som de övriga en smidig ställfunktion och stängs med hjälp av ett magnetlås på sidan. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen