• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPhone 8

Här handlar du Apple iPhone 8 Skal till bästa pris. Vi har mobilskal till Apple iPhone 8 samt plånboksfodral, skärmskydd, mobilfodral och allt du kan tänkas behöva för att din mobil skall skyddas och samtidigt vara snygg och bekväm.

Populära produkter i underkategorierna

IPHONE 8 SKAL

Håll din nya iPhone 8 skyddad med ett mobilskal. Välj ditt nya skal med omsorg och utifrån vad du själv gillar för motiv. Bara för att skalet är till för att skydda din telefon så betyder det inte att ditt telefonskal ska vara tråkigt. Välj ditt iPhone 8 skal i den färg som du gillar bäst, eller varför inte med ett fint motiv som faller dig i smaken. Hos Skal-man.se hittar du iPhone 8 mobilskal i olika material så som TPU, hårdplast och silikon. Klicka hem ditt nya skal idag, vi lovar att du inte kommer att ångra dig!

 

IPHONE 8 FODRAL

För dig som vill skydda din telefon lite extra passar ett iPhone 8 fodral perfekt. Inte nog med att ett mobilfodral skyddar baksidan av din telefon, den håller även din skärm skyddad från repor och sprickor. Med en mobilväska kan du vara säker på att du har med dig dina viktigaste värdesaker vart du än går. Eftersom att fodralet erbjuder en smidig förvaring av kort är det givet att du behöver ha en mobilplånbok till din iPhone 8. Våra iPhone 8 plånboksfodral finns i äkta läder och PU-läder. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen