• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPhone SE 2020

Hos skal-man.se kan du hitta de senaste tillbehören för den nya iPhone SE 2020 som har 4,7 tums skärm. Allt från personliga skal och plånboksfodral till skärmskydd som är tillverkade i både TPU material och i härdat glas och som skyddar din iPhone SE 2020 mot både repor och stötar.

IPHONE SE 2020 SKAL, FODRAL & MOBILTILLBEHÖR

Trots att Apples nya modell klassas som en budgetmodell kommer priset ändå att landa på från 5500 kronor till 7400 kronor, beroende på hur många gigabyte du vill ha. Kanske gillar du att fotografera med din mobil? Då är en iPhone SE 2020 den perfekta telefonen för dig. Eftersom att kameran är förbättrad och du har möjlighet att köpa den med hela 256 gigabyte får du plats med flera tusen bilder i telefonen. I dagens samhälle är vi ganska beroende av mobilen, och det har blivit en av våra mest dyrbara ägodelar som vi är extra måna om eftersom att vi använder den varje dag. Därför är det en självklarhet att du måste införskaffa dig ett mobilskydd till din värdefulla ägodel. 

Det här med mobilskydd till iPhone SE 2020 kan ibland kännas rörigt, men vi finns här för dig. Skulle du ha några funderingar så når du oss via mail på [email protected]. De olika typerna av mobilskydd som finns är skal, fodral och skärmskydd. Du kan själv välja om du föredrar att använda dig av ett skal eller fodral, men något som vi tycker är obligatoriskt är ett bra iPhone SE 2020 skärmskydd. Små saker som att lägga telefonen tillsammans med nycklar eller i en väska full med andra saker gör att skärmen lätt blir full av repor. Har du dessutom oturen att tappa din mobil så är risken stor att skärmen spricker helt. Att betala för att laga skärmen kan kännas som en onödig utgift, när du lätt hade kunnat förhindra detta med hjälp av ett skärmskydd till iPhone SE 2020. 

Sen är frågan, skal eller fodral? Vad föredrar du? I ett iPhone SE 2020 fodral får du plats med till exempel betalkort och körkort. Detta innebär att du inte måste ta med dig en plånbok vart du än ska. Att åka till affären för att köpa mjölk har aldrig varit så smidigt! Våra plånboksfodral till iPhone SE 2020 finns i flera olika färger och modeller, allt för att du som kund ska hitta något som passa dig. Föredrar du istället ett mobilskal till iPhone SE 2020 finns det en mängd olika varianter av både enfärgade och mönstrade skal här på hemsidan. Ett iPhone SE 2020 skal ger din enhet ett bra skydd samtidigt som det ger dig utrymme att uttrycka vem du är med hjälp av en accessoar. Praktiskt, snyggt och personligt på samma gång.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen