• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Sminktillbehör

 

SMINKBORSTAR, FICKSPEGLAR, BRUSHCLEANERS OCH MER SMINKTILLBEHÖR

Hos oss hittar du en mängd olika sminktillbehör. Detta är något man inte kan ha för mycket av, vi tycker att det är så kul att testa på nya saker just när det kommer till skönhet. Om du behöver lite nya sminkborstar så säljer vi detta i flerpack, båda svarta och marmormönstrade sminkborstar. För omväxlingens skull är det alltid spännande att prova nya tekniker med hjälp av nya borstar och produkter. 

När det kommer till just sminkborstar är rengöring något som är a och o för att de ska hålla sig i fint skick. Vill du kunna använda dina sminkborstar så länge som möjligt så är det viktigt att du tvättar dem noggrant. Hur ofta man bör göra detta beror självklart på i hur stor utsträckning du använder dina sminkborstar, men ungefär en gång i veckan är en bra riktlinje. För att göra rent dina sminkborstar kan du använda dig utav antingen vanlig handtvål eller speciella rengöringsmedel för sminkborstar. Att använda sig utav en så kallad brush cleaner är att rekommendera, då sminkborstarna blir mer noggrant rengjorda. Här på hemsidan hittar du både brushcleaner egs som du håller i, och brushcleaner pads som du fäster i handfatet. 

Ett av de absolut viktigaste sminktillbehören du kan använda dig av är en fickspegel. Dessa är super smidiga att ha vart man än är, i bilen, på restaurangen eller på gymmet. Eftersom att de är enkla att lägga ner i både stora och små väskor så kan du ha med dig din fickspegel vart du än går. Det finns många olika färger och motiv på våra speglar. Flera av de fickspeglar vi säljer har djurmotiv med till exempel katter, svanar, bin och flamingos. Vi har även trendiga marmor fickspeglar och fickspeglar med naturmotiv såsom blommor och ananaser. Klicka hem din favorit redan idag!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen