• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Huawei P40 PRO

Här kan du köpa mobilskal, plånboksfodral, mobilväskor, mobilfodral & övriga tillbehör till Huawei P40 Pro (6,58 TUM) som skärmskydd i härdat glas samt laddkablar m.m.

I slutet av mars 2020 presenterade Huawei tre nya mobiltelefoner, en av dessa var Huawei P40 Pro. I dagsläget vet vi om att nya mobiler inte är så billigt, men vi vill ändå hålla oss uppdaterade med de senaste modellerna och den senaste tekniken. Om du är en av de lyckliga ägarna till denna nya mobiltelefon så kan vi inte annat än glädjas för din skull. Samtidigt vill vi passa på att påpeka att om du äger en sådan ny och dyr mobil är det viktigare än någonsin att skydda den på rätt sätt. Här på skal-man.se hittar du ett flertal skal, fodral och skärmskydd till Huawei P40 Pro. 

 

HUAWEI P40 PRO SKAL

Här på skal-man.se hittar du många olika skal till Huawei P40 Pro. Den bästsäljande färgen på våra mobilskal är svart, och du hittar många olika modeller här hos oss. Vi har helt vanliga bas skal som är enfärgade, men även tvåfärgade skal med dubbla lager. Dessa skal är gjorda av både gummerat material och lättmetall vilket ger ett extra bra skydd. Letar du istället efter ett Huawei P40 Pro mobilskal med en lite lyxigare känsla så ska du satsa på ett av våra telefonskal som har läderstruktur på baksidan.Några av våra Huawei P40 Pro skal har dessutom ett ställ på baksidan. Du kan med hjälp av den utfällbara ställfunktionen ställa upp telefonen medans du till exempel kollar på ditt favoritprogram på din mobil.

 

HUAWEI P40 PRO FODRAL

Våra mobilfodral till Huawei P40 Pro kommer i flera olika utformanden. Den allra mest hållbara är gjord av äkta läder, perfekt för dig som är noggrann med att skydda din telefon men samtidigt vill att den ska se lite lyxig ut. Vi är säkra på att du inte vill råka få några onödiga skador på din nya mobil, därför är ett Huawei P40 Pro fodral i äkta läder något vi slår ett extra slag för. Det som är fördelen med denna typ av mobilskydd är att den skyddar både framsidan och baksidan av mobilen. Samtidigt får du en smart förvaring av till exempel kort och kontanter på insidan av fodralet, detta är anledningen till att det ofta kallas för plånboksfodral i folkmun. Med ett Huawei P40 plånboksfodral kan du vara helt säker på att alltid få med dig det viktigaste, och det bästa är att det är väldigt enkelt att ta med sig. Det är inte ofta du går ut utan din mobil i fickan, eller hur? Med ett plånboksfodral till Huawei P40 Pro så kommer ingenting att bli glömt hemma längre. Om du är oroad för att telefonen kommer att kännas stor och klumpig med ett Huawei P40 Pro mobilfodral så kan du vara lugn. Vi har nämligen extra smala fodral som får plats i byxfickan utan problem.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen