• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Samsung Galaxy S10 PLUS

På skal-man.se är vi dedikerade till att erbjuda högkvalitativa mobiltillbehör som är speciellt utformade för Samsung Galaxy S10 Plus. Oavsett om du behöver skydd eller extra funktionalitet, har vi de rätta tillbehören för dig. Sätt din Samsung Galaxy S10 Plus i rampljuset och skydda den med stil - här hittar du ett brett utbud av mobiltillbehör som är skräddarsydda för att förhöja din mobilupplevelse till en ny nivå.

Populära produkter i underkategorierna

Samsung Galaxy S10 Plus: En mästerverk av teknologi

Samsung Galaxy S10 Plus är en imponerande smartphone som har erövrat hjärtan över hela världen med sin kraftfulla prestanda och snygga design. Den är utrustad med en 6,4-tums Dynamic AMOLED-skärm som ger en fantastisk visuell upplevelse. Med den senaste teknologin, inklusive en kraftfull processor och en mångsidig trippelkamera, kan du ta fantastiska bilder och spela dina favoritspel med lätthet.

Varför behöver du mobiltillbehör för din Samsung Galaxy S10 Plus?

Även om Samsung Galaxy S10 Plus är en tålig telefon så är den inte oförstörbar. Det är här mobiltillbehören kommer in i bilden. Vi vill nu utforska varför du bör överväga att investera i olika mobiltillbehör för att skydda och förbättra din Samsung Galaxy S10 Plus-upplevelse.

Mobilskalet: Bevara din enhets skönhet och integritet

Mobilskalet är ett av de mest grundläggande mobiltillbehören som du bör överväga för din Samsung Galaxy S10 Plus. Det är ett diskret men praktiskt skydd som säkerställer att din telefon förblir intakt och ser bra ut. Oavsett om du är en person som reser eller bara någon som gillar att vara ute och röra på dig, finns det flera situationer där din telefon kan vara i fara.

Till exempel kan oavsiktliga tapp, repor och stötar orsaka skador på din värdefulla enhet. Mobilskalet fungerar som ett sköld mot dessa vardagliga faror och ger extra trygghet. Ett mobilskal är ett prisvärt sätt att förlänga din enhets livslängd och spara dig från dyra reparationer.

Samsung Galaxy S10 Plus Fodral och skärmskydd: Optimalt skydd

För den ultimata skyddsnivån bör du överväga att kombinera ett mobilskal med ett skärmskydd eller ett fodral. Detta är det bästa sättet att säkerställa att din Samsung Galaxy S10 Plus förblir i perfekt skick.

Fodralet: Ett fodral är mer än bara ett skydd för din telefon; det är också ett uttryck för din personliga stil. Våra fodral är tillverkade av högkvalitativt material och finns i olika design, vilket gör att du kan anpassa din enhet efter din smak. Dessutom erbjuder de extra skydd mot repor och stötar samtidigt som de håller din telefon smidig och lätt att bära med dig.

Skärmskydd: Din Samsung Galaxy S10 Plus har en imponerande skärm, och det är viktigt att hålla den i perfekt skick. Våra skärmskydd är tillverkade av slitstarkt härdat glas som skyddar mot repor och sprickor. De är utformade för att vara enkla att applicera och ger en klar skärmbild.

Tillsammans ger dessa tre komponenter - mobilskalet, fodralet och skärmskyddet - ett komplett och optimalt skydd för din Samsung Galaxy S10 Plus. Du kan vara säker på att din enhet är skyddad mot skador och samtidigt behålla dess estetiska skönhet.

Andra användbara mobiltillbehör för Samsung Galaxy S10 Plus

Förutom våra skyddande tillbehör erbjuder Skal-Man.se ett brett utbud av andra mobiltillbehör som är utformade för att göra din mobilupplevelse ännu bättre:

  • Adaptrar: Med våra adaptrar kan du ansluta olika typer av kablar till din Samsung Galaxy S10 Plus, inklusive 3,5 mm till USB-C och Micro USB till USB-C. Detta gör det enkelt att ansluta till hörlurar, andra enheter och till och med laddare med olika portar.

  • Touchpennor: En touchpenna är perfekt för precisionsarbete på din Samsung Galaxy S10 Plus. Den ger dig möjlighet att rita, skriva och navigera på skärmen med precision och utan fingeravtryck.

  • Laddkablar: Vi erbjuder ett brett utbud av laddkablar, inklusive USB-C till USB-C, USB-C till Lightning och USB-C till USB. Dessa kablar är slitstarka och ger snabb och pålitlig laddning för din enhet.

  • Väggladdare: En högkvalitativ väggladdare är ett oumbärligt tillbehör för att hålla din Samsung Galaxy S10 Plus laddad och redo att användas när du behöver den som mest.

  • Bilhållare: Med en bilhållare kan du enkelt montera din Samsung Galaxy S10 Plus på instrumentbrädan för säker navigering och handsfree-samtal under körning.

  • QI-laddare: För trådlös laddning av din Samsung Galaxy S10 Plus är våra QI-laddare det perfekta valet. De ger en bekväm och effektiv laddningsupplevelse.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen