• Alltid fri frakt inom Norden
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Trygg betalning

Samsung Galaxy S21

Hos skal-man.se kan du shoppa skal, fodral och övriga tillbehör för Samsung Galaxy S21 som har en 6,2 tums skärm. Allt i hög kvalitet till bästa pris med omgående fraktfria leveranser. 

 

Samsung Galaxy S21

Äntligen är Samsungs nya Galaxy serie här! Våra mobiltelefoner är en stor del av vår vardag, vilket gör det allt viktigare att hålla sig uppdaterad med de nyaste modellerna med högst kapacitet. Samsung Galaxy S21 har en fantastik 6,2 tums skärm med 120Hz vilket gör att du kan njuta av en skarp bild vart du än befinner dig. Väljer du att kolla på film eller ett youtube klipp i mobilen så är det med andra ord inga problem. Samsung Galaxy S21 går att köpa med ett inbyggt minne på upp till 256 GB vilket gör att du får plats med mängder av bilder, filmer och dokument i din nya telefon. Just när man trodde att det inte kunde bli bättre, så blir det det. Samsung Galaxy S21 har nämligen ett 5G kompatibelt chip och går att ladda trådlöst, denna mobil ligger verkligen i framkant när det kommer till ny teknik.

Att ha en bra kamera blir allt vanligare och högre prioriterat bland mobilanvändare. Den traditionella kameran som alltid togs med på familjesemestrar har nu bytts ut mot den kamera vi har på mobilen. En logisk utveckling då vi numer alltid har mobilen med oss och gärna vill fånga de viktigaste ögonblicken just när de händer. Köper du en Samsung Galaxy S21 blir du inte besviken på kameran, det kan vi lova. Denna modell har en trippelkamera där huvudkameran har 64 megapixel. Med din nya Samsung Galaxy S21 blir det enkelt att ta bilder och filma på framtida semestrar. Denna mobil ett självklart val även för dig som gillar att ta snygga selfies då selfie kameran har 10 megapixel. 

Alla Samsungs nya S21 modeller har en efterlängtad sak gemensamt. Tänk dig att du ska fånga ett fyrverkeri eller en solnedgång på bild. Det brukar inte bli lika fint som det är i verkligheten, eller hur? Men med Samsungs nya mobiler är det möjligt att fånga dessa härliga stunder på bild för att sedan kolla tillbaka på dem senare. Genom att föreviga något så vackert i din mobil kan du alltid se på bilden för att minnas hur underbart just det ögonblicket var. Samsungs S21 modeller har Samsungs hittills mest ljuskänsliga kamera, vilket gör precis detta möjligt. Den nya designen av kameran gör att mer ljus kan släppas in detta görs med hjälp av en stor bländaröppning, stora kamerasensorer och utmärkt optik. Dessutom så är alla Samsung Galaxy S21 modeller försedda med tekniken Nona Binning. Genom att nio pixlar slås ihop till en skapas en större yta för ljusinsläpp, närmare bestämt den största ytan för ljusinsläpp som någon utav Samsungs modeller någonsin haft. 

 

Samsung Galaxy S21 Skal

När du har köpt din nya Samsung Galaxy S21 är det självklart viktigt med ett bra skydd för din nya mobil. Här på skal-man hittar du det du behöver. Mobiler kan vara relativt känsliga för att bli kantstötta. Även sprickor i skärmen är ett vanligt förekommande problem för många. Att man tappar sin mobil av misstag har nog hänt de flesta någon gång i livet, men att undvika bestående skador är viktigt för att din Samsung Galaxy S21 ska hålla så länge som möjligt. När du ska köpa ett mobilskydd till din nya telefon finns det några saker som är viktiga att ha i åtanke. Dels så kommer du att vilja skydda kanterna och baksidan av telefonen, detta görs enklast med hjälp av ett Samsung Galaxy S21 skal. För att förhindra skador såsom sprickor och repor på skärmen rekommenderar vi att komplettera med ett skärmskydd till Samsung Galaxy S21. 

 

Samsung Galaxy S21 Fodral

Vill du ha ett så optimalt skydd som möjligt rekommenderar vi ett Samsung Galaxy S21 fodral. Dessa skyddar både kanterna baksidan och framsidan av din nya mobiltelefon. Hos oss på skal-man hittar du fodral i både PU-läder och äkta italienskt läder. Självklart kan du själv välja vilken färg som passar dig bäst, hos oss hittar du en mängd olika mobilfodral i olika färger. Ett fodral är enkelt att använda och otroligt funktionsdugligt. Genom att använda ett fodral till Samsung Galaxy S21 har du inte bara det bästa tänkbara skyddet till din enhet, du får även en smart förvaring av betalkort, körkort och kontanter om så önskas. Oavsett om du använder ett skal eller ett fodral för att skydda din mobil så är det bra att använda ett skydd till framskärmen. Att byta ut en sprucken skärm är en betydligt större kostnad än att köpa rätt mobilskydd till din enhet.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen