• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPhone 12 Mini

Här kan du handla Skal, fodral, skärmskydd och övriga tillbehör för Apple iPhone 12 Mini som har 5,4 Tums skärm. Alltid högsta kvalitet till bästa pris.

Populära produkter i underkategorierna

IPHONE 12 MINI SKAL

Håll din nya iPhone 12 Mini skyddad med ett mobilskal. Välj ditt nya skal med omsorg och utifrån vad du själv gillar för motiv och material. Bara för att skalet är till för att skydda din telefon så betyder det inte att ditt telefonskal ska vara tråkigt. Välj ditt iPhone 12 Mini skal i den färg som du gillar bäst, eller varför inte med ett fint motiv som faller dig i smaken. Hos Skal-man.se hittar du iPhone 12 Mini mobilskal i olika material så som TPU, hårdplast och silikon. Klicka hem ditt nya skal idag, vi lovar att du inte kommer att ångra dig!

 

 

IPHONE 12 MINI FODRAL

För dig som vill skydda din telefon lite extra samtidigt som du vill kunna ha kortförvaring så passar ett iPhone 12 Mini fodral perfekt. Inte nog med att ett mobilfodral skyddar baksidan av din telefon, den håller även din skärm skyddad från repor och sprickor. Med en mobilväska kan du vara säker på att du har med dig dina viktigaste värdesaker vart du än går. Eftersom att fodralet erbjuder en smidig förvaring av kort är det givet att du behöver ha en mobilplånbok till din iPhone 12 Mini. Våra iPhone 12 Mini plånboksfodral finns i både äkta läder och PU-läder. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen