• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Samsung Galaxy S10e

Oavsett om du söker stil, skydd eller funktionalitet för din Samsung Galaxy S10E, har vi på skal-man.se de bästa mobiltillbehören för dig. Vårt sortiment av mobiltillbehör är noga utvalt för att möta alla dina behov och önskemål. Skydda din Galaxy S10E med stil och utforska vårt sortiment redan idag!

Samsung Galaxy S10E - Ett kompakt kraftpaket

Innan vi dyker in i vårt breda utbud av mobiltillbehör för Samsung Galaxy S10E, låt oss först utforska själva mobilen. Samsung Galaxy S10E är en kompakt men kraftfull smartphone som släpptes i februari 2019. Den har snabbt blivit en favorit bland användare som föredrar en mindre formfaktor utan att kompromissa med prestanda. Med sin 5,8-tums Dynamic AMOLED-skärm, Snapdragon 855-processor och imponerande kamerafunktioner är detta en telefon som imponerar på alla fronter. Dess kompakta storlek gör den enkel att hantera och använda med en hand, samtidigt som den levererar imponerande prestanda.

Galaxy S10E Mobilskal - Skydda din telefon med stil

Nu när vi har bekantat oss med Samsung Galaxy S10E, låt oss prata om vårt imponerande sortiment av mobiltillbehör. På skal-man.se har vi handplockat de bästa produkterna för att säkerställa att din mobiltelefon får den bästa möjliga skyddet och stilen. Vårt sortiment av Samsung Galaxy S10E mobilskal inkluderar klassiska, bästsäljande och enfärgade alternativ för att passa alla kunders smak.

För den som föredrar en minimalistisk look rekommenderar vi våra enfärgade mobilskal. Dessa kommer i olika färger som svart, vitt och transparent, vilket ger dig möjlighet att anpassa din telefon efter din personlighet och stil. Ett transparent skal kan exempelvis visa upp den vackra designen på din Samsung Galaxy S10E medan det fortfarande ger ett utmärkt skydd mot repor och mindre stötar.

För de äventyrliga användarna erbjuder vi även stötskyddande skal som kan skydda din telefon från tuffare påfrestningar. Dessa skal är utformade för att absorbera stötar och skydda din Samsung Galaxy S10E mot fallskador. De är idealiska för personer som är ständigt på språng eller för dem som helt enkelt vill vara säkra på att deras telefon är väl skyddad.

Galaxy S10E Fodral - Stil och funktionalitet i ett

För de som söker både stil och funktionalitet rekommenderar vi vårt sortiment av mobilfodral. Våra Samsung Galaxy S10E fodral är utformade med omsorg och tillverkade av högkvalitativa material för att ge din telefon det bästa skyddet och samtidigt förbättra din användarupplevelse.

Ett plånboksfodral är ett utmärkt val för dem som vill ha allt i ett. Dessa fodral erbjuder inte bara skydd för din telefon utan har även praktiska fack för kort och kontanter. De är idealiska för personer som vill resa lätt och hålla allt viktigt på ett ställe.

Galaxy S10E Skärmskydd - Bevara din skärm i nyskick

En av de mest utsatta delarna på din mobiltelefon är skärmen. Med våra högkvalitativa skärmskydd kan du vara säker på att din skärm förblir i nyskick. Våra Samsung Galaxy S10E skärmskydd är tillverkade av slitstarkt material som är repfritt och skyddar mot fingeravtryck och smuts. De är enkla att applicera och kommer inte påverka din skärms känslighet eller bildkvalitet.

USB C-laddkablar - Ladda snabbt och effektivt

När det kommer till laddning, rekommenderar vi våra USB C-laddkablar. Dessa kablar är kompatibla med din Samsung Galaxy S10E och ger snabb och effektiv laddning. Du kan lita på att din telefon kommer att vara redo att användas på nolltid.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen