• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Glasögonfodral

Självklart vill du skydda dina glasögon, och vad är då bättre än ett glasögonfodral? Glasögonfodralen vi säljer har en hård yta och en putsduk medföljer alltid så att du kan hålla dina glasögon rena och fria från smuts.

Skydda dina glasögon med glasögonfodral

Kanske är glasögonfodralet du väljer att köpa ett med ett härligt mönster på, hos oss hittar du till exempel blommiga glasögonfodral i flera olika färger. För dig som är djurälskare finns flera olika glasögonfodral med djurmotiv på. Är du trött på de vanliga svarta enfärgade glasögonfodralen som du får med när du köper dina glasögon hos optikern? Det är vi med! Därför erbjuder vi en mängd olika fodral för glasögon i olika färger och med olika mönster på.

Ett glasögonfodral kan även användas för att skydda dina solglasögon. Hur många gånger har det inte hänt att du haft solglasögonen på fel plats och de råkat gå sönder? Det är inte längre ett problem om du väljer att köpa ett glasögonfodral att förvara de i! Glasögonfodralet är perfekt att lägga ner i din beachbag när du ska till stranden eller ha i handväskan en solig sommardag.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen