• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

MICRO USB KABLAR

När det kommer till att hålla dina enheter fulladdade och redo för action, finns det inget värre än att stå med en sliten eller trasslig kabel. På skal-man.se har vi samlat en stor samling av micro USB kablar och tillbehör som kommer att förvandla din laddningsrutin till en smidig och stilfull upplevelse. Låt oss utforska vårt sortiment och se hur dessa kablar och tillbehör kan förenkla ditt digitala liv.

Varför ska du välja en Micro USB kabel från skal-man.se?

Vi förstår att varje individ och situation är unik. Därför erbjuder vi ett brett utbud av micro USB kablar som passar alla behov. Våra kablar finns i olika färger och längder, inklusive 1 meter, 2 meter och 3 meter, så att du kan välja den som passar dig bäst. Låt oss ge några exempel på när olika kabellängder kan vara särskilt användbara:

  • 1 meters kabel: Perfekt för användning på kontoret eller när du laddar din enhet nära en vägguttag.

  • 2 meters kabel: Idealisk för att använda din enhet medan du ligger på sängen eller soffan, utan att behöva sitta nära ett vägguttag.

  • 3 meters kabel: Utmärkt för användning i större rum där vägguttaget kan vara långt borta, eller när du vill ha extra flexibilitet.

Allt-i-Ett laddning - Perfekt för familjen

För de med flera enheter eller stora familjer är våra 3-i-1 eller 4-i-1 kablar den ultimata lösningen. Dessa kablar har både Lightning, Micro USB och USB C-kontakter, vilket gör dem mångsidiga och användbara i olika situationer. Nu kan du enkelt ladda flera enheter samtidigt, oavsett om det är din smartphone, surfplatta eller en vän eller familjemedlems enhet. Perfekt för resor när någon glömmer sin laddare hemma eller när du behöver en snabb laddning på jobbet.

Väggladdare och billaddare

Förutom våra kablar erbjuder vi även ett brett utbud av tillbehör som gör laddningen smidigare. Våra väggladdare är kompakta och kraftfulla med en standardspänning på 220 volt. Du kan också välja bland olika färger för att matcha din stil. Vissa av våra väggladdare har flera USB-uttag, vilket gör det enkelt att ladda flera enheter samtidigt.

För dem som ständigt är på resande fot erbjuder vi billaddare som gör det möjligt att ladda din telefon medan du är ute på vägarna. Slipp oroa dig för batteriets livslängd när du är på språng.

Vi har också en extra böjtålig och trasselfri kabel som är byggd för att hålla. Slipp frustrationen med trassliga kablar som inte klarar vardagens påfrestningar.

På skal-man.se är vi engagerade i att ge våra kunder de bästa lösningarna för sina laddningsbehov. Våra kablar och tillbehör är designade för att vara pålitliga, mångsidiga och snygga. Oavsett om du behöver en kort kabel för kontoret, en lång kabel för vardagsrummet, eller en allt-i-ett lösning för hela familjen, har vi det du behöver. Tack vare våra högkvalitativa produkter och vårt engagemang för kundnöjdhet kan du lita på oss för att hålla dina enheter fulladdade. Utforska vårt utbud av micro USB kablar och tillbehör idag och ta steget mot en enklare och mer smidig digital vardag. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen