• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Bank & Kreditkortsskydd RFID

Skydda dina kortuppgifter och undvik bedrägeri med våra bank- och kreditkortsskydd. Hos skal-man.se finns allt du behöver för att säkert och tryggt kunna använda dina kort. Här finns våra populära produkter så som det svenska antiskimkortet, passfodral och korthållare med RFID-skydd samt signalskyddsfodral för dig som vill ha RFID-skydd för din bilnyckel. Utforska vårt sortiment nedan och investera i din säkerhet redan idag.

Hur blir man skimmad? 

Att bli skimmad innebär att någon stjäl informationen från ditt bank- eller kreditkort utan ditt medgivande. Det vanligaste sättet att skimma kort är genom att använda en enhet som kan läsa av kortets information trådlöst, detta innebär att bedragare kan stjäla dina kortuppgifter utan att ens behöva fysiskt ta dina kort. Vissa kort är utrustade med RFID (Radio Frequency Identification) -teknologi som möjliggör trådlös överföring av kortuppgifter. Skimmare kan använda speciella enheter för att läsa av kortets information på kort avstånd, även när det är i din plånbok eller väska. Detta kan ske på offentliga platser som köpcentrum, restauranger och kollektivtrafik.

Vad är RFID-skydd?

RFID-skydd är en teknologi som används för att skydda dina kortuppgifter från att bli stulna genom RFID-skimming. RFID är en trådlös teknik som används i vissa betal- och identitetskort för att möjliggöra snabb och enkel dataöverföring genom radiovågor. RFID-skydd fungerar genom att blockera eller störa radiovågssignalerna som används för att kommunicera med RFID-chippet i kortet. Detta förhindrar att obehöriga personer kan läsa av dina kortuppgifter trådlöst.

Skydda dina bank- och kreditkort mot skimming med vårt utbud av bank- och kreditkortsskydd med RFID-teknologi. Vi förstår att du värnar om att hålla dina kortuppgifter säkra och att undvika bedrägeri. Med våra produkter kan du få den extra säkerhet och trygghet du behöver.

Olika typer av RFID-skydd

För att skydda dina kort mot sådana hot erbjuder vi korthållare med RFID-skydd. Våra korthållare är designade med inbyggd RFID-blockeringsteknologi som effektivt hindrar bedragare från att komma åt dina kortuppgifter. Med dessa korthållare kan du vara trygg i vetskapen om att dina kort är säkra och att du inte blir ett offer för skimming.

För ytterligare skydd erbjuder vi också passfodral med RFID-skydd. Dessa fodral är idealiska för att skydda dina pass och andra viktiga dokument som kan innehålla RFID-chip. Med RFID-blockeringsteknologin i våra passfodral kan du resa i trygg förvissning om att dina personuppgifter är säkra och skyddade.

För att ta säkerhet till nästa nivå erbjuder vi också ett speciellt fodral med signalisolerande innertyg. Detta fodral ger ett omfattande skydd mot alla former av signaler, inklusive RFID, bluetooth, NFC, GPS och Wifi. När du placerar dina värdefulla tillhörigheter i den specialdesignade fickan skyddas de mot alla typer av signaler och blir därmed omöjliga för bedragare att komma åt. Med detta fodral kan du vara säker på att du har ett RFID-skydd för bilnycklar, kort och andra viktiga föremål. 

Ett annat utmärkt alternativ för att undvika skimming är vårt svenska antiskimkort. Detta unika kort är utrustat med en störningsantenn och ett specialchip som förhindrar att RFID-signaler når kortets information. Det kan enkelt placeras bredvid dina bank- och kreditkort och skyddar upp till 2,5 cm åt vardera håll med en total täckning på 5 cm i diameter. Med antiskimkortet kan du vara säker på att du har en säker och RFID-skyddad plånbok samt att dina kortuppgifter är säkra och skyddade från skimming.

RFID-skydd på skal-man.se

På skal-man.se kan du känna dig trygg med våra produkter för bank- och kreditkortsskydd. Vi prioriterar din säkerhet och strävar efter att erbjuda effektiva och pålitliga lösningar för att skydda dina kortuppgifter. Med våra korthållare, passfodral, signalisolerande fodral och Antiskimkort kan du ha fullt förtroende för att dina bank- och kreditkort är skyddade mot skimming och obehörig åtkomst. Vi erbjuder också fri frakt och snabba leveranser för att göra din shoppingupplevelse smidig och bekväm. Vår erfarenhet inom branschen sedan 2005 har gett oss kunskapen att välja ut de bästa produkterna för våra kunder.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen