• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Sony Xperia 1 II

Här kan du hitta skal, fodral och övriga tillbehör till Sony Xperia 1 ii så som plånboksfodral, mobilväskor, skärmskydd i härdat glas och laddkablar m.m.

SONY XPERIA 1 II SKAL OCH FODRAL 

Är du en av de lyckliga ägarna till Sonys modell Xperia 1 II? Gratulerar! Du har köpt en riktigt bra mobil som har alla nödvändiga funktioner och som dessutom ser bra ut. Innan du börjar använda din nya telefon finns det ett par saker att tänka på om du vill att det fina skicket ska hålla i sig under lång tid. För att behålla det fina yttre är det självklart viktigt med ett ordentligt skydd. Här kan du välja mellan ett mobilskal eller ett mobilfodral. Mobilskalet skyddar kanterna samt baksidan av mobilen medans ett mobilfodral även stängs över mobilens skärm. Detta innebär att fodralet inte bara skyddar kanterna och baksidan, utan även telefonens framsida. 

När man investerar i en ny mobil vill man oftast sätta igång på en gång med att starta upp den och göra inställningar som krävs för att starta upp den. Vi rekommenderar att du i samband med detta sätter på dina mobilskydd som du vill använda. Antingen ett Xperia 1 II skal eller ett Xperia 1 II fodral. Om det skulle hända något redan de första gångerna du använder din mobil är det bäst att vara på den säkra sidan och skydda telefonen från första början. 

Gillar du att kolla på film i mobilen har vi ett stilrent mobilfodral med ställ som går att köpa i flera olika färger. Vill du istället ha ett mer rejält skydd väljer du ett “workers case” som går enkelt att ta med på jobbet, till lekplatsen eller ut på verandan när du ska snickra. För att du ska få det absolut bästa och säkraste skyddet kan du även klicka hem ett skärmskydd för att komplettera med. Detta klistrar du enkelt fast på mobilskärmen och det fungerar som ett extra glas som blir en skyddande hinna över den riktiga glasskärmen. Så frör att sammanfatta, hos oss hittar de senaste mobiltillbehören till din Sony Xperia 1 II. Välj mellan kablar, skal, fodral och skärmskydd, vi har något för alla!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen