• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-3 dagar)
  • Trygg betalning

iPhone X / iPhone Xs

Vi har ett brett sortiment av mobilskydd till iPhone X/XS. På skal-man.se har vi många olika varianter av både iPhone X/XS mobilskal och mobilfodral till iPhone X/XS. Allt för att du ska kunna testa dig fram och hitta något som passar just dig. Förutom att vi kan erbjuda dig som kund skal och fodral till iPhone X/XS så säljer vi även flera olika typer av iPhone X/XS skärmskydd.

Populära produkter i underkategorierna

IPHONE XS SKAL

Vi vet att alla människor har olika smak när det kommer till mobilskal. Därför har vi gjort det enklare att välja något som passar just dig. Här hittar du iPhone XS skal i flera olika färger och mönster. Oavsett om du gillar turkos, rosa, rött, svart eller någon annan färg så finns det här hos oss på skal-man. Om inte vill ha ett enfärgat mobilskal utan istället vill ha något motiv på ditt iPhone XS mobilskal finns det självklart en uppsjö av designer att välja mellan. Enhörningar, blommor och inspirerande citat är bara några utav valen du har. Vi har även iPhone XS glitterskal i många olika färger här på hemsidan. Just dessa skal är otroligt populära att köpa som present till såväl mamma som syster eller dotter.

 

IPHONE XS FODRAL

Är du trött på att gå runt med ett vanligt svart iPhone XS mobilfodral? Vi har fodral i flera olika färger, självklart även i svart om det är färgen du föredrar. Även fast ett svart mobilfodral är det mest populära så kan det ju vara roligt att variera sig lite. Det gör du enkelt genom att köpa hem flera olika fodral till iPhone XS så att du kan byta ditt mobilskydd när du vill. Våra fodral finns i bland annat rött, rosa, blått och svart. Är du på jakt efter ett iPhone XS fodral i äkta läder har vi även dessa i flera olika modeller och färger. Ett mobilfodral till iPhone XS är inte bara bra för att det skyddar din telefon extra bra, denna typ av mobilskydd har även förvaring för kortfack. Så för dig som inte vill behöva släpa på plånboken är det ett perfekt läge att skaffa dig ett iPhone XS plånboksfodral redan idag.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen