• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Självförsvarsspray / Överfallslarm

På skal-man.se kan du hitta ett brett utbud av bra överfallslarm och självförsvarssprayer som hjälper dig att känna dig tryggare och säkrare i olika situationer. Dessa produkter är särskilt utformade för att ge dig ett extra lager av skydd och säkerhet när du behöver det som mest.  Genom att bära med dig en bra självförsvarsspray eller ett överfallslarm får du en känsla av trygghet. Utforska vårt sortiment av dessa praktiska och effektiva säkerhetsåtgärder här nedan.

Vad är ett överfallslarm?

Ett överfallslarm är en personlig säkerhetsenhet som används för att skapa uppmärksamhet och avskräcka potentiella angripare i nödsituationer. Det är en kompakt enhet som vanligtvis kan bäras på nyckelringen, fästas på en väska eller bäras runt handleden. Överfallslarm används ofta av personer som vill öka sin personliga säkerhet och känna sig tryggare i olika situationer. Det kan vara joggare, äldre personer, ensamboende, resenärer eller personer som vistas i miljöer där det finns en risk för överfall eller hot. Genom att ha ett överfallslarm till hands kan användaren snabbt dra nytta av ljudsignalen för att avskräcka angripare och att locka till sig uppmärksamhet från omgivningen, vilket kan hjälpa till att förhindra eller avbryta en farlig situation.

Överfallslarmen vi säljer här på skal-man.se finns i olika varianter, en med en ljudnivå på 120 decibel och en med en ljudnivå på 130 decibel. Dessa larm kommer i olika färger och mönster för att passa olika smaker och preferenser. Du aktiverar enkelt överfallslarmet genom att dra ut sprinten kan du på ett ögonblick utlösa ett kraftfullt och högt larm. Med en räckvidd på upp till 200 meter (för 120 dB-varianten) kan larmet höras på långt avstånd och fungera som en varningssignal för att uppmärksamma din närvaro och skrämma bort eventuella angripare. Överfallslarmet kan enkelt fästas på väskan, nyckeln eller jackan och kan stängas av genom att placera sprinten i startpositionen igen. Dessa små larm är smidiga och kan fästas på nästan vad som helst med hjälp av en nyckelring.

Den bästa självförsvarssprayen hittar du här

För självförsvar finns det också ett urval av självförsvarssprayer tillgängliga på skal-man.se. De bästa självförsvarssprayerna vi säljer kommer från tillverkaren TIW och finns i storlekarna 40 ml och 20 ml. Med en räckvidd på 4 meter för den större storleken och 3 meter för den mindre storleken kan dessa sprayflaskor ge dig den extra trygghet du behöver i krävande situationer. Våra lagliga självförsvarssprayer är utformade för att underlätta identifiering av angriparen genom att färga och förblinda ögonen med rött skum. De är små, lätta och enkla att använda, vilket gör dem praktiska att bära med dig varje dag. På undersidan av sprayflaskan finns ett hållbarhetsdatum som anger att sprayen är effektiv under ungefär tre år. Observera att självförsvarssprayerna är avsedda endast för nödvärnssituationer och levereras med en svensk manual för korrekt användning.

Var kan man köpa självförsvarsspray?

Här på skal-man.se såklart! Förutom att vi erbjuder de bästa produkterna inom mobilskydd så har vi även ett stort sortiment av andra produkter, bland annat för personlig säkerhet. Vi är ett väletablerat företag som värnar om kvaliteten och kundnöjdheten, med snabba leveranser kan du vara trygg med ditt köp. Oavsett om det är den bästa självförsvarssprayen eller överfallslarmet du letar efter, kan du vara säker på att skal-man.se erbjuder noggrant utvalda produkter av hög kvalitet. Dessutom kan du lita på att dessa produkter är enkla att använda och kommer med tydliga instruktioner för att säkerställa korrekt användning. Ett annat plus är att när du köper våra produkter kan du vara säker på att du är på rätt sida av lagen, vi säljer enbart laglig självförsvarsspray och överfallslarm. Genom att välja skal-man.se kan du ta ett steg närmare att känna dig tryggare och mer självsäker i vardagen. Så utforska det breda utbudet av självförsvarssprayer och överfallslarm på skal-man.se och investera i din personliga säkerhet idag.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen