• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Hem & Inredning

Nedan hittar du produkter för hem och inredning. Hos oss hittar du personliga dekorationer som piffar upp ditt hem och livar upp tillvaron. Vardagen kan ibland kännas grå och tråkig men oroa dig inte, med små inredningsdetaljer kan det snabbt förändras.

Muggar med söta och roliga tryck

En porslinsmugg är en perfekt gåva till såväl mamma som mormor eller farmor. Även om du inte är ute efter en present så är vi säkra på att du hittar det du söker. Hos oss hittar du flera olika muggar, både med fina citat och djurmotiv. Är du till exempel kattälskare så har vi flera porslinsmuggar med kattmotiv. Muggarna med citat är våra mest populära muggar, de ger dig den extra morgon peppen du behöver på en vanlig måndagsmorgon. Vi hoppas du hittar din nya favorit temugg eller kaffemugg här hos oss!

Trött på de vanliga salt och pepparkaren som finns i butik? Vi med! Här hittar du flera olika salt och pepparkar med annorlunda design. Vi har flera varianter med djurmotiv, en härlig inredningsdetalj som verkligen gör det lilla extra på matbordet. Letar du efter nya salt och pepparströare så hittar du det här.

Något som verkligen sätter en personlig prägel på ett hem är skyltar och tavlor. Dessa små detaljer är något vi rekommenderar och ett av våra bästa inredningstips. Från att ett hem känns stelt och tråkigt till att man känner en helt annan värme och hemtrevnad direkt. Med våra skyltar och tavlor får du chansen att visa för dina gäster vem du är och vad du gillar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen