• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Huawei P40

Här kan du köpa plånboksfodral, skal, mobilfodral, mobilväskor till Huawei P40 (6,1 TUM). Här finner du även övriga tillbehör som skärmskydd i härdat glas samt laddkablar som är anpassade för Huawei P40. Allt i hög kvalitet till bästa pris.

 

Huawei släppte i slutet av mars 2020 ut ett av sina nya flaggskepp Huawei P40 med en 6,1 tums Oled Skärm och som är 5G kompatibel. Skal-man.se erbjuder högkvalitativa skal, fodral och tillbehör som förgyller och skyddar din Huawei P40 på bästa sätt. På denna sida hittar du flera olika modeller av Huawei P40 skal och Huawei P40 fodral. Är du en av de som har turen att äga denna mobil tycker vi att du ska unna både dig och telefonen ett riktigt bra mobilskydd. Oavsett om du föredrar ett vanligt mobilskal eller ett plånboksfodral så hoppas vi att du hittar något som faller dig i smaken här hos oss. Vi säljer även Huawei P40 skärmskydd, detta används med fördel för att skydda även din skärm från skador. Även fast ett Huawei P40 plånboksfodral skyddar framsidan så är det lätt hänt att det blir repor eller sprickor ändå. När du endast använder dig utav ett Huawei P40 skal så är det en självklarhet för oss att du bör komplettera med ett skärmskydd, för din egna skull. 

 

HUAWEI P40 SKAL

Vissa av våra Huawei P40 skal är gjorda av TPU, vilket är en typ av plast som är väldigt lik silikon. Dessa skal är extra lätta att greppa och skyddar din mobil otroligt bra, de är även lätta att ta på och av. Så du behöver inte oroa dig för att något ska gå sönder när du vill byta ditt mobilskal till Huawei P40. För vissa har mobilskal blivit en accessoar, ett sätt att uttrycka sig, medans vissa bara använder det för att det är funktionellt och praktiskt. Vi har helt vanliga enfärgade Huawei P40 mobilskal för den som inte vill ha något tryck på sitt mobilskydd. Sedan har vi även skal som är tvåfärgade, dessa är också ganska diskreta men otroligt hållbara. Detta eftersom att de är gjorda utav både gummerande material samt lättmetall. Våra skal till Huawei P40 är noggrant utvalda för att du som kund ska känna dig nöjd med hur du skyddar din telefon, och många av mobilskalen vi säljer är extra hållbara.

 

HUAWEI P40 FODRAL

Föredrar du att använda dig utav ett Huawei P40 fodral för att skydda din mobil? Då har du kommit helt rätt! Här hittar du ett flertal olika mobilfodral till Huawei P40, vi hoppas att du hittar något som passar just dig. En av de största positiva sakerna med denna typ av mobilskydd är att det skyddar i princip hela din mobil. Baksidan skyddas självklart om du använder ett vanligt skal men med ett Huawei P40 mobilfodral skyddas även framsidan och kanterna från eventuella skador såsom repor och sprickor. För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi så klart att du köper till ett Huawei P40 skärmskydd också. En annan fördel med att använda ett fodral är att det finns förvaringsmöjligheter för till exempel betalkort och kontanter. De flesta av våra plånboksfodral till Huawei P40 har 2 stycken kortfack men vissa har 4 stycken, allt för att du ska få plats med just det du behöver. Här på skal-man.se hittar du skal och fodral i flera olika material, just våra mobilfodral finns i både äkta läder och pu-läder med ett gummerat innerhölje. Alla Huawei P40 plånboksfodral stängs med hjälp av ett magnetlås på sidan av fodralet.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen