• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPhone 11

Här hittar du allt du behöver till din Apple iPhone 11 (6,1 Tum). Vi har mobilskal, mobilväskor till iPhone 11 samt plånboksfodral, mobilfodral och skärmskydd till allt du kan tänkas behöva för att din mobil skall skyddas och samtidigt vara snygg och bekväm. Allt för onlineshopping hos skal-man.se. Köp ditt iPhone 11 tillbehör online hos skal-man.se idag för omgående fraktfri leverans.

Populära produkter i underkategorierna

IPHONE 11 SKAL

Här på skal-man hittar du många olika tillbehör till din mobil. Har du en iPhone 11? Då bör du tänka på att skydda den på bästa sätt för att den inte ska gå sönder. Det är stor risk att du får skador såsom repor, stötta kanter och sprucken skärm. Dessa typer av skador förhindrar du bäst genom att använda ett iPhone 11 mobilskal. Hos oss hittar du billiga skal till iPhone 11, vi har ett brett sortiment med en genomgående fin kvalité på produkterna vi säljer. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment men nya och trendiga produkter. Om det är något iPhone 11 skal du saknar på hemsidan får du mer än gärna höra av dig till vår kundtjänst. Vi kommer att göra allt vi kan för att göra dig som kund nöjd. 

 

IPHONE 11 FODRAL

För dig som vill ta ditt skyddande av din nya mobil till nästa nivå rekommenderar vi ett iPhone 11 fodral. Dessa mobilfodral skyddar inte bara baksidan av mobilen, vilket ett vanligt bakskal gör, utan med ett iPhone 11 mobilfodral håller du även framsidan fri från skador. Något som är vanligt är att använda denna typ av mobilskydd som ett plånboksfodral. På så sätt kan du vara helt säker på att du får med dina viktigaste tillhörigheter vart du än går. 

För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi alltid att du kompletterar ditt iPhone 11 skydd med ett iPhone 11 skärmskydd. Detta skyddar din mobil från repor, sprickor och andra typer av skador. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen