• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPhone XS Max

Mobilskal, mobilfodral, plånboksfodral, mobilväskor & övriga tillbehör för Apple iPhone XS Max finner du här. Alla med hög kvalitet för att förlänga livslängden på din iPhone XS Max. Skärmskydd i härdat glas liksom laddkablar hittar du också här.

 

Har du nyss skaffat en iPhone XS max? Eftersom att mobilen, med sin 6,5 tums skärm, är relativt stor så upplever vi att det är många utav våra kunder som vill ta extra väl hand om den. På grund av detta är det ett måste att använda dig av ett bra mobilskydd. Hos oss på skal-man.se finns det mycket att välja mellan.

 

IPHONE XS MAX SKAL

Här hittar du en mängd olika iPhone XS Max skal som är till för att skydda din nya telefon. Att få skador på mobilen är ju självklart något man vill undvika i största möjliga mån. De vanligaste skadorna är repor på skärmen och baksidan av mobilen, men om du har riktigt otur kan kanterna på din telefon bli stötta och skärmen kan spricka. För att få din telefon att behålla sitt fina yttre är det givetvis viktigt med rätt skal till iPhone XS Max. Vissa av våra skal har extra stöttåliga kanter, dessa iPhone XS Max mobilskal skyddar din mobil extra bra eftersom att de är upphöjda i alla hörn. Hörnen är ett utav de vanligaste ställena där skador på telefonen uppstår, därför är dessa mobilskal till iPhone XS Max det absolut bästa om du tappar din mobil ofta. 

 

IPHONE XS MAX FODRAL

Det blir inte mer praktiskt än att använda dig utav ett iPhone XS Max fodral för att skydda din telefon på bästa sätt. Ett mobilfodral till iPhone XS Max passar därför perfekt för dig som värnar om din mobil. Hos oss hittar du förhoppningsvis ett fodral till iPhone XS Max som faller dig i smaken. Om inte, så är du självklart välkommen att höra av dig till oss så ska vi se vad vi kan göra för att komplettera vårt sortiment med nya och spännande produkter. Vi har iPhone XS Max plånboksfodral i både äkta läder och PU-läder. Dessa olika varianter kommer i flera olika färger. En av anledningarna till att dessa fodral är så pass populära är såklart för att skyddet av telefonen är otroligt bra, men även för att förvaringsmöjligheterna är mycket bra. Med ett plånboksfodral till iPhone XS Max har du möjlighet att ta med dig dina mest använda kort i samma fodral som skyddar din mobil. Detta är något som underlättar i din vardag. 

IPHONE XS MAX SKÄRMSKYDD

Vi rekommenderar alltid att du köper ett skärmskydd till din mobiltelefon för att vara på den säkra sidan när olyckan är framme. Köp ett iPhone XS Max skärmskydd från Terrapin i härdat glas direkt när du får mobilen så att du kan applicera skärmskyddet innan du använder den.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen