• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPHONE 11 FODRAL

På skal-man.se kan du hitta många olika typer utav iPhone 11 fodral. Plånboksfodral är en typ av fodral som öppnas som en bok och har kortfack på insidan av frontflippen samt ett magnetslås. Flip Cover fodralen öppnas även det som en bok men är oftast tunnare och har normalt endast 1 elller 2 kortfack på insidan av frontflippen samt ingen flärp för mangetlås. Både plånboksfodralen och flip cover fodralen har dock innerhölje som är tillverkat i tpu material som är extra tåligt samt har öppning för kameralins bak samt utgjutningar för sidoknappar. 

iPhone 11 Fodral: 

Alla våra fodral finns i många olika färger och material. Den vanligaste färgen på ett mobilfodral till iPhone 11 är svart. Många väljer att köpa äkta läder på grund av att våra äkta läder fodral till iPhone 11 håller en hög standard. Andra populära material som vi säljer här på sidan är PU-läder, äkta italienskt läder och mocka läder. Förutom att ett iPhone 11 mobilfodral skyddar din telefon på ett extra bra sätt så erbjuder det dessutom en praktisk förvaring av kort, kontanter och kvitton. Det är även lätt att stoppa ner en handlingslista i fodralet i början av dagen, så vet du vart du har den när det är dags att veckohandla efter att du har slutat jobbet. 

Kärt barn har många namn, ett iPhone 11 fodral kan även kallas walletcase, eller plånboksfodral som det kallas på svenska. En storsäljare hos oss på skal-man är just iPhone 11 plånboksfodral. Detta eftersom att de rymmer det allra viktigaste. De vanligaste sakerna som man oftast har med sig och gärna vill ha nära till hands är betalkort och legitimation. Du kan självklart göra precis som du vill och förvara vad som helst i ditt plånboksfodral till iPhone 11. De flesta fodralen vi säljer har 3 stycken kortfack men vi har även de modeller som har 6 stycken kortfack. Dessa passar utmärkt för dig som vill få med dig till exempel gymkort, kreditkort, viktiga kvitton och annat du kan tänkas lägga i en plånbok i vanliga fall. För dig som tycker att det är jobbigt att släpa på en tung plånbok vart du än går så lovar vi att ett plånboksfodral till iPhone 11 kommer att underlätta din vardag något enormt. Lämna plånboken hemma istället, och ta med dig alla dina viktigaste saker i ett fodral tillsammans med din mobil. Det kan inte bli smidigare. 

Flip cover fodral är ett av våra mest smidiga typer av iPhone 11 fodral. Det stängs med hjälp av en inbyggd magnet som sitter på insidan av fodralets ram. Istället för att stänga ditt mobilfodral med en synlig knapp eller magnet gör denna funktion att din telefon blir både snyggare och smidigare att förvara. I dessa tider är det viktigt att värna om miljön och vår jord. Detta tycker vi på skal-man.se är en självklarthet och vi har därför tagit in ECO-fodral i flera olika färger. Dessa är helt miljövänliga och tillverkade i ECO-material. Något som blivit vanligt på den senaste tiden är att man använder sig utav fodral med magnetskal. Detta gör det möjligt att enkelt ta ur mobilen ur fodralet men ändå hålla den skyddad av ett mobilskal. Det löstagbara skalet gör det enkel att ta med dig endast mobilen utan sitt fodral. En av fördelarna med detta är att om du kanske inte alltid vill ha med dig alla dina kort och eventuella kontanter när du till exempel går ut på en promenad. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen