• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPHONE 11 PRO MAX FODRAL

Här hittar du mobilfodral, plånboksfodral och mobilväskor för Apple iPhone 11 Pro Max i både pu-läder och äkta skinn.

IPHONE 11 PRO MAX FODRAL

Ett bra fodral till din telefon är något som är värt att lägga lite extra pengar på. Summan du lägger på ditt mobilskydd är egentligen ingen dyr utgift om du väl tänker på hur mycket du har lagt på den faktiska telefonen. Faktum är att det med tanke på att mobiler är så pass dyra i dagsläget är det extra viktigt att skydda den på rätt sätt. Att få en skada på sin telefon är inget man vill råka ut för. Här på skal-man.se kan du hitta många olika varianter på både mobilskal och mobilfodral till iPhone 11 Pro Max. För att få ett så optimalt skydd som möjligt bör du även införskaffa dig i ett skärmskydd till din mobil. Detta förhindrar att du får repor och sprickor på din skärm. 

När du köper ett fodral till iPhone 11 Pro Max finns det två olika material att välja mellan, äkta läder eller PU-läder. iPhone 11 Pro Max mobilfodral i äkta läder är ett populärt mobilskydd som är extra slitstarkt. Det är enkelt att använda, både inom jobbet och privat, samt ger din mobil ett stilrent och klassiskt utseende. För dig som tycker att mobilen tar mycket plats i fickan eller väskan har vi extra smala fodral. Trots sin mer slimmade design har dessa fodral fortfarande samma funktioner och egenskaper som våra andra iPhone 11 Pro Max fodral.

I folkmun är det många som kallar denna typ av mobilskydd för iPhone 11 Pro Max plånboksfodral. Detta är på grund av att fodralen har kortfack på insidan där du enkelt kan förvara dina betalkort eller sedlar. I princip så går du runt med plånboken i mobilen, vilket underlättar otroligt mycket i din vardag. Ett plånboksfodral till iPhone 11 Pro Max passar bra för dig som vill slippa ha med dig väskan vart du än går, eller för dig som helt enkelt känner att en stor plånbok inte behövs.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen