• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

NYHET FRÅN APPLE - NYA IPHONE SE 2020

 

Länge har det varit spekulationer kring Apples nya modell. Man har funderat över om den skulle heta iPhone 9 eller iPhone SE 2020. Den 15 April så blev det officiellt att den kommer att heta iPhone SE 2020, dvs andra generationens iPhone SE. Föregångaren iPhone SE hade samma storlek som iPhone 5, med andra ord en 4 tums skärm. 

På Apples nyaste tillskott iPhone SE 2020 är däremot storleken densamma som för iPhone 8, det vill säga en 4,7 tums retina skärm. Den är tillverkad i aluminum och glas och kommer att gå att köpa i färgerna svart, vit och röd.

 

 

Vad blir då priset på Apples nya budget modell? Den kommer i tre olika prisklasser som har olika stor kapacitet, 64 gigabyte, 128 gigabyte och 256 gigabyte. Är du sugen på att lägga vantarna på den allra dyraste (256 gigabyte) blir prislappen 7395 kr. Väljer du däremot den mellersta varianten (128 gigabyte) behöver du betala 6095 kr. Om du inte behöver så stor kapacitet och nöjer dig med den minsta (64 gigabyte) så blir den din för 5495 kr.

Denna nykomling har flera nya funktioner som iPhone 8 inte har. Några av dessa är till exempel trådlös laddning och förbättrad kamera. Den skall även enligt ryktena vara vattentät i upp till 30 minuter på 1 meters djup. Batteritiden skall vara densamma som för iPhone 8, dvs med 12 timmars surf. Huruvida detta gäller för surfning över 4G LTE låter vi vara osagt. 

Är du sugen på att köpa dig ett exemplar av denna nyhet från Apple? Då behöver du inte vänta så länge! Den officiella säljstarten är precis runt hörnet, närmare bestämt den 24 april 2020.

Oavsett om du bestämmer dig för att införskaffa dig den dyraste eller billigaste varianten av iPhone SE 2020 så är det en självklarhet att mobilen ska ha ett bra skydd. Här på skalman.se har vi många olika tillbehör och vi hoppas att något ska falla dig i smaken. Shoppa ditt nya mobilskal eller mobilfodral till iPhone SE 2020 redan idag!

 

Nedan hittar du länk till alla iPhone SE 2020 tillbehör:

https://skal-man.se/mobilskal-tillbehor/apple/iphone-se-2020/

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen