14 år på nätet! Fri frakt inom Sverige och Norden. Kvalitet sedan 2005!

Mobilskal, mobilväskor & plånboksfodral   

Laddare & Kablar

Mobilskal, Plånboksfodral, Mobilväskor och Övriga Mobiltillbehör sedan 2005 hos skal-man.se

Skal-man.se har sedan starten 2005 erbjudit mobilskal, mobilväskor och mobiltillbehör till de senaste modellerna på marknaden till låga priser. Vi satsar alltid på att hålla hög kvalitet. Alltid med fri frakt och snabba leveranser. 

Mobilskal & mobilväskor till marknadens alla modeller

Vårt mål är att alltid kunna erbjuda ett så brett sortiment som möjligt inom mobilskal och övriga mobiltillbehör såsom kablar, bilhållare, skärmskydd, laddare med både lightning och micro usb uttag och micro usb typ C som passar Apple iPhone likväl som Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC m.fl modeller. I vår webbutik så finns det både exklusiva och billiga mobilskal. Samtliga skal och plånboksfodral finns i både PU läder samt äkta läder och i ekologiskt material. 

Då skal-man.se grundades 2005 så innebär det att vi har Sveriges bredaste utbud av skal, fodral och mobiltillbehör för äldre modeller likväl som nyare modeller såsom Samsung Galaxy S10iPhone XS och iPhone XS Max och äldre modeller som Sony Ericsson och Nokia. Vi ser alltid till att ha tillbehör till de senaste modellerna på marknaden och håller oss alltid uppdaterade på nyheter. 

Mobilskal för iPhone, Huawei, Samsung & Sony m.fl i hög kvalitet

Vi strävar alltid efter att ha den högsta kvaliteten på våra skal, plånboksfodral och mobilväskor. Därför borgar detta för att du som kund skall bli nöjd med ditt köp på skal-man.se. Vi lägger alltid dig som kund i första hand med en snabb kundservice och snabba leveranser. Alla beställningar som inkommer innan klockan 16.00 skickas samma vardag.

Anmäl dig till vårt Mailutskick med Rabattkoder och Erbjudanden!