• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

SAMSUNG GALAXY S23 FODRAL

Är du ute efter ett nytt Samsung Galaxy S23 fodral så hittar du det här! Vi har mobilfodral i pu-skinn och i äkta läder, välj materialet som du föredrar. Utforska vårt breda sortiment av fodral i olika färger och utföranden och hitta din favorit redan idag. Ett fodral är ett mycket bra mobilskydd för dig som vill känna dig trygg med att hela din mobil är skyddad hela tiden. Det skyddar kanter samt både fram- och baksidan av din telefon vilket gör det till en mycket bra investering. Köp ditt högkvalitativa Samsung Galaxy S23 mobilfodral redan idag!

Fodral till Samsung Galaxy S23

När du fått hem din nya mobil blir du säkert sugen på att ta ur den ur sin förpackning för att börja använda den på en gång. Innan du sätter igång med att installera allt du behöver och logga in på alla appar du vill ha på din nya Samsung Galaxy S23 så bör du fundera på hur du väljer att skydda mobilen. Här hos skal-man.se hittar du en mängd olika mobilskydd, både skal och fodral. En fördel med just ett mobilfodral är att den skyddar runt omkring hela mobilen, det vill säga både fram- och baksida samt runt kanterna av din nya telefon. Fodralet håller mobilen skyddad från repor, sprickor och andra skador som annars lätt kan uppkomma. Här på hemsidan hittar du snygga och stilrena fodral till Samsung Galaxy S23. 

Funktionella och användarvänliga Samsung Galaxy S23 fodral

På skal-man.se hittar flera olika typer av fodral med olika funktioner. När du köper ditt nya mobilskydd av oss kan du vara helt säker på att fodralet är skräddarsytt för din Samsung Galaxy S23. Även fast du använder ett snyggt och funktionellt mobilfodral så kan du ändå komma åt mobilens alla olika knappar, detta eftersom att fodralen är anpassade till Samsung Galaxy S23. Vissa av fodralen har en stativfunktion vilket passar utmärkt för dig som gillar att kolla på film, serier eller videos på sociala medier. Detta gör det enkelt för dig att titta på vad du vill, när du vill. Magnetfunktionen är en annan smart funktion som vissa av våra Samsung Galaxy S23 fodral har. Du får då med både ett magnetiskt skal och ett fodral. Mobilen är enkel att ta loss från fodralet på grund av dess magnetiska funktion och med denna typ av fodral får du verkligen en två i ett lösning. 

Brett utbud av plånboksfodral till Samsung Galaxy S23

Med ett mobilfodral till Samsung Galaxy S23 kan du alltid vara säker på att du har med dig det du behöver. Fodralen har nämligen fack på insidan där du kan lägga till exempel betalkort och körkort, detta gör att du kan lämna plånboken hemma och välja att bara ta med dig din mobiltelefon istället. Väljer du att beställa ett Samsung Galaxy S23 mobilfodral från oss på skal-man.se så finner du ett brett utbud av olika modeller och färger. Genom att variera mellan olika skal och fodral kan du snabbt och enkelt ändra din mobils utseende. Välj att sticka ut från mängden med ett rött eller rosa mobilfodral. Vill du istället välja något mer neutralt kan du satsa på stilrena färger såsom svart, brunt eller grått. Fodralen är även gjorda i olika material vilket gör att du har många olika valmöjligheter för att göra att din telefon blir så unik som möjligt. Välj mellan ett stort antal Samsung Galaxy S23 fodral tillverkade utav PU-läder eller äkta läder. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen