• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

SAMSUNG GALAXY S22 FODRAL

Här på skal-man.se erbjuder vi dig som kund ett brett utbud av olika fodral till Samsung Galaxy S22. Våra fodral är tillverkade i olika material, pu-skinn och äkta läder. Samsung Galaxy S22 plånboksfodral är något som är otroligt populärt just eftersom att den typen av skydd till mobilen är både praktiskt och funktionellt. Du har med dig allt du behöver, exempelvis betalkort och legitimation, samtidigt som du kan vara säker på att din mobiltelefon klarar sig från olika typer av skador. När du lägger din beställning online så kan du vara säker på att du får ett mobiltillbehör av hög kvalitet till ett bra pris.

Samsung Galaxy S22 fodral

När du fått hem din nya mobil blir du säkert sugen på att ta ur den ur sin förpackning för att börja använda den på en gång. Innan du sätter igång med att installera allt du behöver och logga in på alla appar du vill ha på din nya Samsung Galaxy S22 så bör du fundera på hur du väljer att skydda mobilen. Här hos skal-man hittar du en mängd olika mobilskydd, både skal och fodral. En fördel med just ett mobilfodral är att den skyddar runt omkring hela mobilen, det vill säga både fram- och baksida samt runt kanterna av din nya telefon. Fodralet håller mobilen skyddad från repor, sprickor och andra skador som annars lätt kan uppkomma. Här på hemsidan hittar du snygga och stilrena fodral till Samsung Galaxy S22. 

Funktionella och användarvänliga Samsung Galaxy S22 fodral

På skal-man hittar flera olika typer av fodral med olika funktioner. När du köper ditt nya mobilskydd av oss kan du vara helt säker på att fodralet är skräddarsytt för din Samsung Galaxy S22. Även fast du använder ett snyggt och funktionellt mobilfodral så kan du ändå komma åt mobilens alla olika knappar, detta eftersom att fodralen är anpassade till Samsung Galaxy S22. Vissa av fodralen har en stativfunktion vilket passar utmärkt för dig som gillar att kolla på film, serier eller videos på sociala medier. Detta gör det enkelt för dig att titta på vad du vill, när du vill. Magnetfunktionen är en annan smart funktion som vissa av våra Samsung Galaxy S22 fodral har. Du får då med både ett magnetiskt skal och ett fodral. Mobilen är enkel att ta loss från fodralet på grund av dess magnetiska funktion och med denna typ av fodral får du verkligen en två i ett lösning. 

Brett utbud av plånboksfodral till Samsung Galaxy S22

Med ett mobilfodral till Samsung Galaxy S22 kan du alltid vara säker på att du har med dig det du behöver. Fodralen har nämligen fack på insidan där du kan lägga till exempel betalkort och körkort, detta gör att du kan lämna plånboken hemma och välja att bara ta med dig din mobiltelefon istället. Väljer du att beställa ett Samsung Galaxy S22 mobilfodral från oss på skal-man så finner du ett brett utbud av olika modeller och färger. Genom att variera mellan olika skal och fodral kan du snabbt och enkelt ändra din mobils utseende. Välj att sticka ut från mängden med ett rött eller rosa mobilfodral. Vill du istället välja något mer neutralt kan du satsa på stilrena färger såsom svart, brunt eller grått. Fodralen är även gjorda i olika material vilket gör att du har många olika valmöjligheter för att göra att din telefon blir så unik som möjligt. Välj mellan ett stort antal Samsung Galaxy S22 fodral tillverkade utav PU-läder eller äkta läder. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen