• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

Fodral för Samsung Galaxy S22 Ultra

Få det ultimata skyddet med hjälp av ett fodral till Samsung Galaxy S22 Ultra! När du använder dig av ett fodral kan du vara säker på att din mobil är skyddad på bästa sätt, detta eftersom att ett Samsung Galaxy S22 Ultra mobilfodral skyddar både fram- och baksidan av din enhet. Undvik att oroa sig för repor, stötar och andra typer av skador. Med hjälp av ett Samsung Galaxy S22 Ultra fodral kan du vara på den säkra sidan samtidigt som du kan utnyttja smarta funktioner och ge din mobil ett fint utseende.

Samsung Galaxy S22 Ultra fodral 

När du fått hem din nya mobil blir du säkert sugen på att ta ur den ur sin förpackning för att börja använda den på en gång. Innan du sätter igång med att installera allt du behöver och logga in på alla appar du vill ha på din nya Samsung Galaxy S22 Ultra så bör du fundera på hur du väljer att skydda mobilen. Här hos skal-man.se hittar du en mängd olika mobilskydd, både skal och fodral. En fördel med just ett mobilfodral till Samsung Galaxy S22 Ultra är att den skyddar runt omkring hela mobilen, det vill säga både fram- och baksida samt runt kanterna av din nya telefon. Fodralet håller mobilen skyddad från repor, sprickor och andra skador som annars lätt kan uppkomma. Här på hemsidan hittar du snygga och stilrena fodral till Samsung Galaxy S22 Ultra. 

Funktionella och användarvänliga fodral 

På skal-man.se hittar du flera olika typer av Samsung Galaxy S22 Ultra fodral med olika funktioner. När du köper ditt nya mobilskydd av oss kan du vara helt säker på att fodralet är skräddarsytt för din mobil. Även fast du använder ett snyggt och funktionellt mobilfodral så kan du ändå komma åt mobilens alla olika knappar, detta eftersom att fodralen är anpassade till Samsung Galaxy S22 Ultra. Vissa av fodralen har en stativfunktion vilket passar utmärkt för dig som gillar att kolla på film, serier eller videos på sociala medier. Detta gör det enkelt för dig att titta på vad du vill, när du vill. Magnetfunktionen är en annan smart funktion som vissa av våra Samsung Galaxy S22 Ultra mobilfodral har. Du får då med både ett magnetiskt skal och ett fodral. Mobilen är enkel att ta loss från fodralet på grund av dess magnetiska funktion och med denna typ av fodral får du verkligen en två i ett lösning. 

Vi har ett brett utbud av plånboksfodral 

Med ett mobilfodral till Samsung Galaxy S22 Ultra kan du alltid vara säker på att du har med dig det du behöver. Fodralen har nämligen fack på insidan där du kan lägga till exempel betalkort och körkort, detta gör att du kan lämna plånboken hemma och välja att bara ta med dig din mobiltelefon istället. Eftersom att man får två funktioner i ett så är det många som väljer att kalla denna typ av mobilskydd för Samsung Galaxy S22 Ultra plånboksfodral. Det vanligaste är att fodralen har tre stycken kortfack men vi har även fodral som har nio stycken kortfack, dessa fodral passar dig som har många olika kort men som gärna undviker att ta med plånboken.

Unika mobilfodral till Samsung Galaxy S22 Ultra

Väljer du att beställa ett Samsung Galaxy S22 Ultra mobilfodral från oss på skal-man.se så finner du ett brett utbud av olika modeller och färger. Genom att variera mellan olika skal och fodral kan du snabbt och enkelt ändra din mobils utseende. Välj att sticka ut från mängden med ett rött eller rosa mobilfodral. Vill du istället välja något mer neutralt kan du satsa på stilrena färger såsom svart, brunt eller grått. Fodralen är även gjorda i olika material vilket gör att du har många olika valmöjligheter för att göra din telefon så unik som möjligt. Välj mellan ett stort antal Samsung Galaxy S22 Ultra fodral tillverkade av PU-läder eller äkta läder. Beställ nu!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen