• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA FODRAL

I denna kategori köper du mobilfodral, plånboksfodral & mobilväskor till Samsung Galaxy S20 Ultra. Både i pu-skinn och i äkta läder.

SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA FODRAL

Självklart vill du att din nya mobil ska behålla sitt fina yttre. Då hoppas vi att du är noggrann med att skydda din mobil från skador. Hur gör man detta bäst? Jo, genom att använda dig av antingen ett skal eller ett fodral till Samsung Galaxy S20 Ultra så undviker du skador på ett smart sätt. Samsung Galaxy S20 Ultra fodral, som även kallas för plånboksfodral till Samsung Galaxy S20 Ultra, erbjuder det absolut bästa skyddet för din mobil. Dessa mobilskydd håller inte bara telefonens baksida fri från repor och andra typer av skador, de skyddar även framsidan från både repor och värre skador såsom sprickor. 

Här på hemsidan hittar du många olika fodral till Samsung Galaxy S20 Ultra i flera olika färger. Några av det populäraste färgerna är turkos, lila och rosa. Självklart hittar du även klassiska färger såsom svart, brun och grå i sortimentet. Många väljer att använda sig av ett Samsung Galaxy S20 Ultra mobilfodral just eftersom att det ger ett extra bra skydd till mobilen, samtidigt som det har många praktiska funktioner. Denna typ av mobilskydd kallas även för plånboksfodral, detta är eftersom att många använder det istället för att ha med sig en plånbok i väskan. Att använda ett Samsung Galaxy S20 Ultra plånboksfodral underlättar i vardagssituationer som att åka och storhandla och att gå på stan och shoppa. När du väljer att förvara dina betalkort i ditt mobilfodral istället för plånboken så kan du strunta i att ta med dig din väska vart du än ska, på så sätt behöver du inte längre oroa dig för att bli av med väskan. 

Våra olika plånboksfodral till Samsung Galaxy S20 Ultra är tillverkade i både äkta läder och PU-läder. För en lite lyxigare känsla och ett extra slitstarkt mobilfodral rekommenderar vi modellerna som är tillverkade i äkta läder. De varianter vi säljer som är tillverkade i PU-läder håller självklart också en hög kvalitet, detta är något vi kollar noggrant på när vi väljer ut produkter till sortimentet. Vill du vara säker på att få hem ditt nya mobilfodral till Samsung Galaxy S20 Ultra så snabbt och smidigt som möjligt så bör du välja oss. Vi har snabba och fraktfria leveranser inom hela norden.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen