• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPHONE SE 2020 SKAL

Hos skal-man så hittar du många olika mobilskal till din iPhone SE 2020 (4,7 tum), både tpu skal likväl som mer tåliga skal och även mobilskal som ger din iPhone ett bättre grepp. Det alla skal har gemensamt är att de håller mycket hög kvalitet till bästa pris.

IPHONE SE 2020 SKAL

På skal-man hittar du många olika typer av mobilskydd till iPhone SE 2020. Just på denna sida finner du en mängd olika mobilskal till iPhone SE 2020. Välj och vraka mellan våra olika modeller och hitta din nya favorit redan idag. För att få ett så bra skydd av din nya mobil så rekommenderar vi att komplettera ditt skal med ett skärmskydd. Medans skalet är till för att skydda utsidan av mobilen från att bli kantstött och få andra typer av skador så tar även skärmen på din telefon mycket stryk av att du använder den varje dag. Förhindra repor och sprickor med hjälp av ett skärmskydd till iPhone SE 2020.

Föredrar du ett klassiskt skal till iPhone SE 2020 så har vi flera olika enfärgade skal som är gjorda i TPU. TPU är en typ av plast som är väldigt likt silikon till känslan, vilket gör mobilskalen som är tillverkade i detta material enklare att ta på och av mobiltelefonen. Vill du istället ha ett iPhone SE 2020 mobilskal som är mönstrat så har vi flera olika alternativ även på den fronten. Något som vi nyligen har sett blivit allt mer populärt är iPhone SE 2020 marmorskal. Hos oss hittar du även många skal med hjärtan och blommor som motiv. Dessa skal till iPhone SE 2020 är en uppskattad present till såväl syster som flickvän och mamma. Är du en av de som har hakat på den stora trenden med animalprint? Detta har fullkomligt exploderat på den senaste tiden och många använder djurmönstrat på både kläder och accessoarer. Vi tycker att mobilskal inte ska vara ett undantag från detta, så hos oss hittar du skal med snakeskin mönster. 

Vi tror att de flesta använder sig av fodral till sin telefon. Det är ju väldigt populärt att ha sina betalkort i ett plånboksfodral. Däremot förstår vi om det känns klumpigt att ha ett fodral, det tar rätt så mycket plats och kan bli svårt att få ner i byxfickan. Därför har vi tagit hem iPhone SE 2020 skal med kortfack på baksidan. För en smart förvaring för dina kort, ett dynamiskt utseende och en praktisk helhet. Använder du däremot din iPhone SE 2020 på jobbet kan det istället vara bra att använda sig utav ett mobilskal som ger ett extra bra skydd. Vi har skal till iPhone SE 2020 som har en extra bumper ram för uttag och sidoknappar. Själva mobilskalet är gjort av hårdplast med en gummerad bumper för att ge din mobil extra lång livslängd.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen