• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPHONE SE 2020 FODRAL

Här hittar du plånboksfodral, mobilfodral & mobilväskor till iPhone SE 2020. Vi har fodral i både pu-skinn och äkta läder.

IPHONE SE 2020 FODRAL

Medans vissa föredrar att använda sig utav ett mobilskal för att skydda sin nya mobil, så vet vi att iPhone SE 2020 fordral är oerhört populärt bland befolkningen. På skal-man.se kan du hitta olika typer utav iPhone SE 2020 mobilfodral. De allra flesta väljer att köpa något av våra fodral till iPhone SE 2020 i svart, de finns i flera olika modeller så du kan lätt hitta något som faller dig i smaken. Känner du dig trött på ett vanligt svart plånboksfodral till iPhone SE 2020 har vi självklart flera färger att välja mellan. Röda, vita och rosa är några exempel. Vilket väljer du? 

Det vanligaste är att man stänger mobilfodral med hjälp av ett magnetlås på sidan av telefonen. Denna typ av mobilskydd kallas oftast för plånboksfodral och är en typ av fodral som öppnas som en bok och har kortfack på insidan av frontflippen samt ett magnetlås. En annan typ av mobilfodral är våra Flip Cover fodral. Även dessa öppnas som en bok men är oftast tunnare och har normalt endast 1 eller 2 kortfack på insidan av frontflippen samt har ett magnetlås inbyggt i ramen. Både plånboksfodralen och flip cover fodralen har ett innerhölje som är tillverkat i TPU material som är extra tåligt. Det alla mobilfodral till iPhone SE 2020 har gemensamt är att de har en öppning för kameralins bak samt utgjutningar för sidoknappar. Fodralen du hittar här hos oss på skal-man är gjorda i olika material, PU-läder och äkta läder. 

Man kan fundera på hur det har kommit sig att just mobilfodral till iPhone SE 2020 har blivit så populärt. Vi tror helt enkelt att det är för att det är väldigt praktisk att använda sig utan denna typ av mobilskydd. Till skillnad från ett vanligt mobilskal så skyddar ett fodral både fram- och baksidan av telefonen. Detta samtidigt som fodralet erbjuder en smidig förvaring utav kort och eventuella kontanter som du, med hjälp av mobilfodralet, enkelt kan ta med dig överallt. Detta innebär att du slipper att ta med dig en plånbok när du ska ut och göra ärenden. Vi har alla olika mängder kort som vi använder oss utav, därför säljer vi iPhone SE 2020 plånboksfodral med allt från ett kortfack till fem stycken kortfack. 

Vi på skal-man erbjuder självklart dig som kund alltid fri frakt och snabba leveranser på 1-2 dagar. Har du några funderingar eller är det något du saknar på sidan så kan enkelt höra av dig till vår kundtjänst som kommer att göra allt i sin väg för att hjälpa dig.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen