• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPHONE 15 PRO MAX ÖVRIGA TILLBEHÖR

När du har den senaste iPhone 15 Pro Max i handen, vill du säkert ta med den överallt utan oro för batteriets svikande krafter. På skal-man.se har vi full förståelse för detta och erbjuder därför ett imponerande sortiment av mobiltillbehör som är designade för att göra din mobilupplevelse ännu bättre. Kolla närmare på de tillbehör som är skräddarsydda för dig och din iPhone 15 Pro Max här nedanför.

iPhone 15 Pro Max laddkablar för alla tillfällen

Vi vet att olika människor har olika behov när det gäller laddkablar. Därför erbjuder vi ett brett utbud av alternativ för att passa just dig:

  • Korta kablar: Perfekta för att ha med sig på resor eller när du vill ladda din iPhone 15 Pro Max i nära anslutning till ett vägguttag. Dessa kablar är smidiga och tar lite plats.
  • Långa kablar: Idealiska för när du vill använda din telefon medan den laddas till exempel när du är i sängen eller på soffan, eller när uttaget är längre bort och du behöver extra räckvidd.
  • Färgglada kablar: För att matcha din personliga stil och göra laddning till en rolig upplevelse.

Familjekablar och billaddare

För de stora familjerna eller när du vill ha mångsidighet i kablar, erbjuder vi familjekablar med olika uttagstyper. Med Lightning, USB-C och Micro USB-uttag kan alla i familjen ladda sina enheter samtidigt. Det är bekvämt och sparar tid, särskilt när alla har olika enheter med olika uttagstyper. När du är ute och reser, på väg till arbete eller en spännande resa, kan en billaddare vara din bästa vän. På skal-man.se hittar du också ett utbud av billaddare för att hålla din iPhone 15 Pro Max laddad även när du är i farten.

Adaptrar till iPhone 15 Pro Max

På skal-man.se hittar du även andra typer av mobiltillbehör till just iPhone 15 Pro Max. Vi säljer bland annat ett brett utbud av adaptrar som är mycket uppskattat av våra kunder. Här är några exempel: 

  • USB-C till lightning-adapter: För snabb laddning och dataöverföring.
  • Lightning till 3,5 mm-adapter: Anslut hörlurar till din iPhone 15 Pro Max.
  • USB-C till USB-adapter: Använd dina vanliga USB-enheter med din iPhone.
  • QI laddare: Gör din iPhone kompatibel med trådlös laddning.

Köp iPhone 15 Pro Max mobiltillbehör på skal-man.se

Vi strävar alltid efter att ha något för alla. Oavsett om du föredrar mobilskydd, kablar, eller andra tillbehör, kan du hitta det du behöver för att göra din iPhone 15 Pro Max upplevelse ännu bättre. Utforska gärna hela vårt sortiment – vi är säkra på att du kommer att hitta det perfekta mobiltillbehöret som passar just dina behov och din stil. Hos oss finns allt du behöver för att maximera användningen av din iPhone 15 Pro Max.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen