• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPHONE 14 PLUS SKAL

Mobilskal iPhone 14 Plus (6,7 tum)

Här kan du handla skal som är anpassade för iPhone 14 Plus (6,7 tum) som är både mjuka och även hårda för att passa just dina behov som du har för att skydda din iPhone 14 Plus på bästa möjliga sätt.

iPhone 14 PLUS Mobilskal

Det finns två olika typer av människor när det gäller skydd till våra mobiltelefoner. Ett skal skyddar din iPhone 14 plus från många olyckor som kan hända i vardagsstressen såsom fallskador och repor. Använder du inte ett skal för att skydda din mobil så kommer det garanterat att bli små repor på den efter en viss tids användning. Om du någon gång ska sälja din kära ägodel för att byta ut till det senaste så höjer det andrahandsvärdet mycket om du har en telefon som är i ett bra skick. Vårt tips är att köpa ett iPhone 14 Plus skal och sätta det på mobiltelefonen direkt från start så att den håller sig i nyskick.

Det finns många olika material på iPhone 14 skal som till exempel TPU, silikon, hard case och extra stöttåligt skal. Det finns även glittriga skal och ormskinnsmönstrade skal. Vill man ha ett vanligt enfärgat skal så har vi flera olika färger att välja mellan, vanliga traditionella basfärger som svart och transparent eller mer färgglada färger. Vill man ha så lite med sig som möjligt när man är ute så kan våra skal med kortfack vara hjälpsamma, där får det plats flera kort i skalet. Vi satsar alltid på att hålla så bra kvalitet som möjligt och utvecklar vårt utbud utefter vad du som kund vill ha.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen