• ALLTID FRI FRAKT INOM SVERIGE
  • Inga fakturaavgifter eller övriga kostnader
  • Snabba leveranser (1-5 dagar)
  • Trygg betalning

iPHONE 13 PRO MAX FODRAL

iPhone 13 Pro Max Plånboksfodral & Flipfodral

Här kan du shoppa Fodral, mobilväskor och plånboksfodral till din iphone 13 Pro Max (6,7 Tum) mobil. Alltid i högsta kvalitet till bästa pris. Både i PU-Läder och i äkta läder.

iPhone 13 Pro Max Fodral

Mobiltelefonen är något vi människor har med oss vart vi än är och det är en stor del av våra liv. Att alltid finnas tillgänglig har aldrig varit så självklart och framför allt så viktigt för att vår vardag ska kunna fortsätta precis som vanligt. Om mobilen skulle bli skadad så pass illa att den måste lämnas in för att repareras så blir man tomhänt och ens omgivning får svårt att nå en. Därför vill man såklart undvika skador så gott det går. Håller man sin iPhone i bra skick så får man dessutom ett bättre andrahandsvärde på den när man väl ska sälja den i framtiden på grund av att man vill ha de senaste på marknaden. För att skydda din nya ägodel på ett optimalt sätt så erbjuder vi på skal-man iPhone 13 Pro Max fodral. 

Ett fodral omsluter både fram och baksida på mobiltelefonen och ger därför ett skydd mot fallskador och repor som kan uppstå i vardagens stress. Det som gör att just fodralet är det bästa mobilskyddet du kan använda dig av är att det verkligen skyddar alla delar av din mobil. Skärmen, baksidan, framsidan och kanterna av telefonen är alla väl skyddade av fodralet. Ett iPhone 13 Pro Max fodral är även otroligt praktiskt och lätt för dig att använda. Att hålla mobilen skadefri bör vara en av dina högsta prioriteringar och just därför är det viktigt att du har ett fodral du gillar och är nöjd med. Alla våra fodral till iPhone 13 Pro Max är speciellt utformade med alla öppningar som behövs för att du enkelt ska kunna komma åt alla knappar och funktioner som du behöver. Fodralen är nätta vilket gör att du enkelt kommer att kunna ha din mobiltelefon i fickan eller väskan, med andra ord så kommer du att kunna fortsätta använda din mobiltelefon precis som vanligt trots att du använder dig utav ett mobilfodral. 

Vi erbjuder dig som kund fodral i flera olika färger. Vill man ha mer traditionella basfärger som svart, grå och brun så har vi det. Men vill man istället ha färgglada fodral som också är lätta att hitta om man har tappat bort telefonen så kan vi erbjuda färger som blå, röd, guld och rosa. I våra plånboksfodral finns det plats för bankkort och körkort för dig som vill ha plånbok och mobilfodral i ett. Detta gör användandet av din mobil ännu enklare och du slipper släpa med dig hela plånboken vart du än ska gå. Fodralen du hittar på hemsidan är tillverkade av antingen äkta läder eller PU-läder som är ett artificiellt läder gjort av plast. I produktens titel och beskrivning kan du enkelt se om det är äkta läder eller inte, men skulle du vara osäker är det självklart bara att du hör av dig till oss så svarar vi på dina frågor så snart vi kan. Hos oss hittar du fodral från varumärken som CaseMe, Dux Ducis och Vennus. Vi erbjuder alltid fri frakt och snabba leveranser.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen